Callgirl på Manhattan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2006-10-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Cecilia Berglund
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Diary of a Manhattan Call Girl
Dimensioner
218 x 143 x 28 mm
Vikt
480 g
SAB
Hce
ISBN
9789151847474
Callgirl på Manhattan (inbunden)

Callgirl på Manhattan

Inbunden Svenska, 2006-10-01

Slutsåld

"Inget är så uppfriskande som en roman som är hämtad ur det verkliga livet, och få romaner har på sistone varit så verklig som Callgirl på Manhattan. För sin stora humor och sina fängslande, ytterst verklighetstrogna scener, får den här boken VG ? för verkligt godkänd.?
New York Post

Callgirl på Manhattan är en underbart intelligent, sexuellt rättfram och uppsluppen roman där vi får lära känna Nancy Chan, en 2000-talets callgirl som bor och arbetar på Upper East Side på Manhattan. Nancy är full av motsägelsefulla begär. Hela tiden måste hon välja mellan att älska och att tjäna pengar. På en bra dag får hon göra bådadera.
Hon finner sin väg längs världens äldsta yrkes svåra bana, omgiven av hängivna, rika och maktfulla torskar, som ibland kräver mer än bara sex. Samtidigt slits hon mellan två förtärande väninnor och kollegor som gör hennes liv ännu mer komplicerat.
Med ena foten i de krävande, rika kundernas sovrum och den andra i sin ovetande pojkväns trygga, normala liv, som letar efter en lägenhet åt dem och arrangerar deras kommande bröllop, försöker Nancy hindra sina två liv från att kollidera på sitt eget, oefterhärmliga sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Callgirl på Manhattan

Övrig information

Callgirl på Manhattan är en underbart intelligent, sexuellt rättfram och uppsluppen roman där vi får lära känna Nancy Chan, en 2000-talets callgirl som bor och arbetar på Upper East Side på Manhattan. Nancy är full av motsägelsefulla begär. Hela tiden måste hon välja mellan att älska och att tjäna pengar. På en bra dag får hon göra bådadera. Hon finner sin väg längs världens äldsta yrkes svåra bana, omgiven av hängivna, rika och maktfulla torskar, som ibland kräver mer än bara sex. Samtidigt slits hon mellan två förtärande väninnor och kollegor som gör hennes liv ännu mer komplicerat. Med ena foten i de krävande, rika kundernas sovrum och den andra i sin ovetande pojkväns trygga, normala liv, som letar efter en lägenhet åt dem och arrangerar deras kommande bröllop, försöker Nancy hindra sina två liv från att kollidera på sitt eget, oefterhärmliga sätt.