59 buketter från min trädgård - och lite till (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2007-09-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Grünstein, Denise (foto)
Illustratör/Fotograf
Denise Grünstein
Dimensioner
246 x 175 x 18 mm
Vikt
700 g
SAB
Qe
ISBN
9789151847559
59 buketter från min trädgård - och lite till (inbunden)

59 buketter från min trädgård - och lite till

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

59 porträtt av buketter plockade i enromantisk vildvuxen trädgård. Underfundigt och humoristiskt om jakten på den allra vackraste buketten ? och på den perfekta bilden!

Vårens första buketter av snödroppar och kungsängsliljor, midsommarblommor i blå vaser, sensommarens och höstens dahlior och rosor, och den karga vinterträdgården täckt med snö ?
I den här boken varvas vackert och sensuellt komponerade bildsekvenser av buketter från ett år med dagboksanteckningar om både glädjeämnen och bekymmer. Med glimten i ögat berättar Denise Grünstein om ett trädgårdsår, om blommorna, buketterna, trädgården, gödsling och odling, men också om mannen i trädgården, om drömmen om den romantiska trädgården och om hur längtan efter blommor och ljus mitt i vintern blir nästan outhärdlig.
Vi får följa hennes vandringar fram och tillbaka med buketterna för att hitta den rätta platsen, de vackraste vaserna och det perfekta ljuset för att ta de allra bästa bilderna.
59 buketter från min trädgård är en bok om blommor och trädgård, men den handlar också om att försöka skapa den bild man drömmer om ? och att kanske lyckas.
Boken är vackert formgiven och ger en känsla av dagbok. Fotografierna ligger i bildserier där varje bukett har sin egen särprägel. Den tonade texten på ljusare färgat papper varvas med bildsekvenserna i den här trädgårds- och fotoboken, som har en alldeles speciell stämning av både drömmar och krass verklighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 59 buketter från min trädgård - och lite till. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tycker om texterna...
    Leila, 24 september 2009

    ...men varför röd text på rosa papper? Det ger väldigt dålig kontrast och svårläst. Och varför ligger texterna för sig och bilderna för sig? Man vill ju se buketterna som beskrivs så fint utan att behöva bläddra fram och tillbaka. Blev för första gången irriterad på en trädgårdsbok!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om 59 buketter från min trädgård - och lite ...