Aktivitetsboken (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
4
Förlag
Prisma
Illustrationer
foto
Dimensioner
215 x 175 x 12 mm
Vikt
340 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789151847696

Aktivitetsboken

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2006-08-01
199 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Aktivitet är förutom friskvård något som dessutom skapar en härlig gemenskap mellan hund och ägare. Om ni sedan vill gå vidare och träna lydnad finns redan grunden där, men det bästa av allt: En aktiv hund är en glad hund! Ny upplaga!

Hunden behöver både fysisk och psykisk aktivitet för att få stimulans och utlopp för sin energi och nyfikenhet. De är fantastiskt läraktiga och anpassningsbara djur som kan lära sig i princip vad som helst. En del lär sig även sådant som vi aldrig har velat att de skulle kunna.
Är du som hundägare aktiv med din hund ökar hundens intresse för dig som person och det skapar en bättre kontakt som ni båda har glädje och nytta av. Men det är inte alltid så lätt att hitta på nya roliga övningar. Oftast tryter den egna fantasin innan hundens energi tar slut.
Aktivitetsboken är en bok fylld med övningar, enkla och svårare, som du kan göra tillsammans med din hund, både inomhus och utomhus. Övningar som tränar hundens balans och luktsinne och övningar där hunden måste tänka till för att själv finna lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aktivitetsboken
  2. +
  3. Hundens språk och tankar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundens språk och tankar av Per Jensen (häftad).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aktivitetsboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Layout
    Anita persson, 26 februari 2014

    Innehållsmässigt är boken bra,men layouten passade inte mig. För tät text och tråkiga bilder gör att jag inte läser den.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Aktivitetsboken

Övrig information

Aktivitet är förutom friskvård något som dessutom skapar en härlig gemenskap mellan hund och ägare. Om ni sedan vill gå vidare och träna lydnad finns redan grunden där, men det bästa av allt: En aktiv hund är en glad hund! Ny upplaga! Hunden behöver både fysisk och psykisk aktivitet för att få stimulans och utlopp för sin energi och nyfikenhet. De är fantastiskt läraktiga och anpassningsbara djur som kan lära sig i princip vad som helst. En del lär sig även sådant som vi aldrig har velat att de skulle kunna. Är du som hundägare aktiv med din hund ökar hundens intresse för dig som person och det skapar en bättre kontakt som ni båda har glädje och nytta av. Men det är inte alltid så lätt att hitta på nya roliga övningar. Oftast tryter den egna fantasin innan hundens energi tar slut. Aktivitetsboken är en bok fylld med övningar, enkla och svårare, som du kan göra tillsammans med din hund, både inomhus och utomhus. Övningar som tränar hundens balans och luktsinne och övningar där hunden måste tänka till för att själv finna lösningar.