GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Dimensioner
233 x 158 x 22 mm
Vikt
540 g
SAB
Qcab
ISBN
9789151848129
GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala (inbunden)

GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala

(23 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-10-01

Slutsåld

"Smalmat gör dig fet," säger Sten Sture Skaldeman. "Den här boken lär dig att kasta alla felaktiga kostråd och istället göra tvärtom! Du äter den kost du är avsedd att äta och får den kropp och den hälsa du är avsedd att ha."
Författaren till den rosa bantarboken Ät dig ner i vikt! återkommer med en revolutionerande bok speciellt anpassad för kvinnors ämnesomsättning! GI-Noll är den första handboken i hormoniellt styrd viktminskning för kvinnor. I boken finns såväl handfasta råd som recept och menyer. Dessutom innehåller den specialprogram för dig som väger 50, 25 eller 10 kg för mycket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tror på lchf men

  blev besviken på att trots att den riktar sig till kvinnor känns den för "gubbig". Skaldeman konstaterar t ex att många kvinnor till skillnad från män oftast inte vill ha lagad mat till frukost, utan typ yoghurt osv, sedan följer cyniska kommentarer som att "det egentligen handlar om att de inte vill byta diet.." Jaså?! Varför läser man då en sån här bok? Och då är det tydligen bara kvinnor som inte vill? Sedan följer ett par sidor om "gubbröra" och stekt bacon? Hallå? Trodde boken riktade si... Läs hela recensionen

 2. Bästa, roligaste jag läst om viktnedgång!
  Anne, 14 september 2008

  Denna bok är den bästa, roligaste, mest logiska och intressanta jag läst om viktnedgång och den hälsa som kommer av denna metod. Men jag vill inte kalla det metod eller modell, snarare livsstil. Jag gick ner 20 kg i lagom takt UTAN ansträngande motion. Och åt fantastiskt god mat hela tiden och slapp hunger, sug och dåligt humör. Det gör jag fortfarande, tänker äta såhär resten av livet. Plus för de snabba, enkla, goda recepten, passar även den som inte är supervan i köket. Inte bara gick jag ... Läs hela recensionen

 3. GI Noll
  Martina, 8 september 2008

  Kunde inte sluta läsa. Jag ville prova att äta enligt den kosten på en gång och döm om min förvåning hur lätt det var att gå ner i vikt. För den som har provat allt och är skeptisk, eller för den som inte tror på något - läs och låt pusselbitarna falla på plats. Det är rena AHA-upplevelsen.

 4. Det funkar
  mf, 8 juni 2008

  En bra, lättläst och informativ bok, och råden i den fungerar verkligen. (jag har hittills gått ner 6.3 kg på 3 veckor) Det jag möjligtvis saknar är förslag på menyer i tex 1 vecka.

 5. GI-Noll
  Mervi, 1 november 2007

  Det bästa som skrivits till kvinnor som vill äta sig ner i vikt. Kan varmt rekommendera boken som är helt fantastisk bra och underhållande.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Sten Sture Skaldeman

Övrig information

Se även boken "Frågor och svar om Skaldemans diet" (isbn 9789197334792) av samma författare.