Singel på nytt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Nina Brander
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Debutante Divorcée
Dimensioner
215 x 142 x 22 mm
Vikt
380 g
SAB
Hce
ISBN
9789151848426
Singel på nytt (inbunden)

Singel på nytt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

"Lustfylld och fräck."
Publishers Weekly

Nygifta tjejer i New York lägger ner nästan lika mycket jobb på att bli av med sina män som de en gång gjorde för att fånga dem.
Lauren Blount är mycket rik, mycket ung, mycket söt och mycket nyskild.Sylvie Mortimer har just gift sig med sin drömkille men finner sig ensam igen när han kallas hem under andra dagen av deras mexikanska bröllopsresa. Lauren tar sig an Sylvie och introducerar henne i sin värld som består av extremt rika, partysugna singlar.

Hot spot ? attityd, flärd och underhållning!
Hot spot är en ny utgivningslinje på Prisma där vi erbjuder den mest underhållande läsningen från de internationella bestsellerlistorna på svenska. Direkt till ett lågt pris! Det här är underhållande, heta böcker med attityd och flärd ? som gjorda för alla som vill drömma sig bort en stund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Singel på nytt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Engagerande men inte djup....
    anna, 22 april 2007

    Ibland är det skönt att läsa skratta och fnysa åt karaktärerna - det är en perfekt bok för stranden, söndagen och på lunchrasten. Blir lite avundsjuk på glamouren men mycket tacksam för att inte vara en del av den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Plum Sykes

Övrig information

Nygifta tjejer i New York lägger ner nästan lika mycket jobb på att bli av med sina män som de en gång gjorde för att fånga dem. Lauren Blount är mycket rik, mycket ung, mycket söt och mycket nyskild.Sylvie Mortimer har just gift sig med sin drömkille men finner sig ensam igen när han kallas hem under andra dagen av deras mexikanska bröllopsresa. Lauren tar sig an Sylvie och introducerar henne i sin värld som består av extremt rika, partysugna singlar.