Känd till 4 % (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hot Spot
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2007-07-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Helena Stedman
Originaltitel
4% Famous
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
440 g
SAB
Hce
ISBN
9789151848600
Känd till 4 % (inbunden)

Känd till 4 %

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2007-07-01

Slutsåld

Deborah Schoenemans debutroman, Känd till 4 %, är en närgången skildring av en bisarr industri, full av karaktärer och hemligheter som är lika mörka och förföriska som staden de rör sig i, New York.

22-åriga Kate Simon vill helst se sig som en grävande reporter när hon får jobb som skvallerkrönikör på New York Examiner. Hon ska mingla med de inbjudna men hålla huvudet kallt ? det ingår i jobbet att alltid vara den sista som lämnar en kändisfest, och att vara beredd att rapportera om det efteråt.
Kate kastas in i en lika glittrig som solkig värld av mutor och rykten. Tillsammans med sina kollegor Tim Mack och Blake Bradley utforskar hon Manhattans undre värld medan stadens höjdare navelskådas. Ytterligheterna visar sig hänga tätt ihop.
Men alla tre får lära sig att det inte är lätt att hålla distansen när man väl tillhör den innersta kretsen. Och särskilt inte när man själv får känslor som inte kan styras, och hemligheter som måste hållas.
I en tillvaro där allt snurrar med blixtens hastighet är relationerna lika flyktiga som kändisgraden hos de celebriteter de bevakar. Vänner, älskare och fiender kommer och går. De unga krönikörerna måste själva komma på vem som är värd att stå upp för. Och vad som är värt att försvara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Deborah Schoeneman

  • 4% Famous

    Deborah Schoeneman

    Schoeneman pens a fantastically fresh, sexy, and intimate novel about the dark and dirty side of celebrity as seen through the eyes of three up-and-coming gossip columnists.

Bloggat om Känd till 4 %