Monikas bästa menyer  - för sommaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Monikas bästa menyer (del 4)
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2008-05-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Ahlberg, Monika (foto) / Lindberg, Ann (foto)
Dimensioner
287 x 220 x 20 mm
Vikt
1000 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789151848747
Monikas bästa menyer  - för sommaren (inbunden)

Monikas bästa menyer - för sommaren

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2008-05-01

Slutsåld

Monikas bästa menyer för sommaren hjälper oss att ta tillvara de ljusa månadernas alla möjligheter - från försommarens första fest vid pingst till augustis kräftkalas.

"Jag vet precis när sommaren är här! Plötsligt kommer några oväntade varma dagar med ett nytt slags solsken och en värmande vind som har som enda kyla en fläkt av frisk luft. Nu är det sommar!
Dags att gå barfota, en viss lättja är tillåten och dagarna har plats för mer än nyss, nu finns tid att njuta! Det är också nu naturen börjar sitt lustfyllda färgspel, inte minst min trädgård. Jag som är en blandning mellan en asfaltblomma och hängiven trädgårdsodlare ska äntligen få lön för den tidiga vårens möda, ja till och med i vissa fall fjolårets möda! Aldrig finns så många grönsaker och bär att välja på som nu. Men lustigt nog är det också nu vi bör välja med omsorg. Är inte gurkan perfekt, köp den inte! Ersätt den med annat som ser ut, doftar och smakar som det ska. Ty det dåliga är riktigt dåligt på sommaren liksom det bästa är bäst på sommaren!
Som att äta gott och umgås. Jag njuter av lata sommarmiddagar där en persiljesky utgör mödan, en grillfest med vännerna hör till, liksom midsommarfirande, kräftskiva och skördefest! Överflödet av bär och betor ger mig lust att sylta och safta, men sommarens stora höjdpunkt är när jag bakar sommartårtor till årets enda kafferep!"

Monika Ahlbergs förlänger sommaren och laddar oss med ny kraft och energi. Monikas bästa menyer för sommaren är den fjärde boken i Monikas serie med årstidsbufféer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Ahlberg