Agility : från start till mål (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
2
Förlag
Prisma
Medarbetare
Lundsten, Roger (foto)
Dimensioner
216 x 173 x 16 mm
Vikt
540 g
SAB
Rbej,Qdfja
ISBN
9789151849317
Agility : från start till mål (inbunden)

Agility : från start till mål

Inbunden Svenska, 2007-04-01

Slutsåld

Agility är sporten för dig som vill göra något roligt med din hund. Något som får hunden att dansa av glädje, flyga över hinder och springa så fort den kan. Denna nya upplaga innehåller de nya reglerna för 2007-2012!
Agilityn kommer från England. Därav namnet som betyder vighet, rörlighet. Det är precis vad agility handlar om ? hunden får utlopp för sitt behov att röra sig, samtidigt som den får använda sin hjärna.
Agility passar nästan alla hundar. Det spelar ingen roll av vilken ras hunden är eller vilken ambitionsnivå du har. Det är en positiv sport där huvudsaken är att ni har roligt. Agility SKA vara roligt, nämligen. Det står till och med i reglerna. Som extra bonus får man dessutom en hund som oftast lyder.
Agility ? från start till mål är boken för dig som vill börja träna agility med din hund. Här finns allt du behöver veta om hinderinlärning och handling, kommandoord och kroppsspråk, motivation och belöning, samarbete, kontakt och konsekvens. Den tar också upp vanliga misstag och hur dessa kan korrigeras.
Boken innehåller lättfattliga och praktiska förslag på banor och kombinationer som ni kan öva på ? hemma eller på en kurs. Boken sträcker sig från de första trevande hoppen till och med den första tävlingen.
Sist men inte minst tar författaren också upp vikten av att undvika skador, tips på uppvärmning osv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Agility : från start till mål