Bryt vanan och nå dina mål (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2008-04-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Ingela Jansson
Originaltitel
Bryd vanen og nå dine mål
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151850078
Bryt vanan och nå dina mål (häftad)

Bryt vanan och nå dina mål

Häftad Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

Vanans makt är stor. Hjärnan sparar energi om du gör som du brukar. Men om du vill nå dina mål och få tid för det som är viktigast för dig, ska du se över dina vanor. För det gäller att bryta invanda mönster för att kunna utvecklas enligt Torben Wiese.

Redan den grekiska filosofen Herakleitos sa för över 2 500 år sedan att "det enda som är konstant är förändring".
I en värld full av utveckling och förändring kommer företag och personer som inte justerar, förändrar, anpassar sig och utvecklas förr eller senare att stagnera. De lever i sin egen självbeskyddande uppfattning att genom att stanna kvar i samma till synes säkra vanemönster kommer ingenting att förändras. Men en förändring behöver inte vara negativ utan kan oftast leda till utveckling och förbättring. Det menar i alla fall Torben Wiese, som själv bröt vanan och sa upp sig från sitt välbetalda jobb som försäljningschef. Idag föreläser han och skriver böcker om hur man kan bryta dåliga vanor och våga förändra det som inte är bra i ett företag eller i privatlivet.
Torben Wiese vill med sin bok uppmana dig att ta makten över ditt liv. Det är du och ingen annan som bestämmer vad du vill göra. Vanor ger trygghet, men det kan vara en falsk trygghet. Fundera över vad du vill med ditt liv; sluta röka, byta jobb, ägna mer tid åt familjen, resa, osv. "Jag tror att de flesta människor är redo för förändring men deras hjärnor säger nej. Det gäller att ta makten över vanan och bli en vanebrytare."

Visste du att:
· 92% av oss har fasta rutiner för våra morgonbestyr.
· 81% av oss äter samma frukost varje morgon.
· 78% av oss har fasta mönster för var vi sitter och tittar på TV.
· 86% av oss faller i sömn i samma ställning varje kväll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »