Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2009-05-15
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Jernehov, Håkan (foto)
Dimensioner
230 x 255 x 17 mm
Vikt
880 g
SAB
Rbda
ISBN
9789151850184
Kajak : allt du behöver veta om havspaddling (inbunden)

Kajak : allt du behöver veta om havspaddling

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2009-05-15

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Nytt, svenskt standardverk för teknik och säkerhet, friluftsliv och motion med kajak, skriven av Sveriges främsta experter på kajakutbildning.
Via en inlevelsefull skildring av en dagstur, en helgtur med övernattning, en veckotur med surf och rockhopping samt en vintertur inhämtas kunskap om allt från grundläggande paddelteknik till avancerad lek med vågor och vind. Teman utvecklas allteftersom för att turen ska bli lyckad och säker, men också för att visa på ny kunskap och tänja komfortgränserna. Allt väsentligt tas upp i en form som känns både trovärdig och inspirerande; kajakens konstruktion, säkerhet, räddningstekniker, utrustning och sjömanskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kajak : allt du behöver veta om havspaddling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. KAJAK- Allt du behöver veta om havspaddling.
    Pelle Löfgren, 17 maj 2009

    Boken fångar, beskriver och visar, på ett för läsaren lustfullt sätt, många av de olika delarna som havskajakpaddling innefattar. Författarna tar genom de inledande novellerna, i varje kapitel, ut läsaren bland vågor och skär. Detta gör att man som läsare nästa kan känna havsluften och på så sätt leva sig in i de paddeltekniska frågorna som tas upp i kapitlet. Boken tar upp allt ifrån de grundläggande delarna i havskajakpaddling till de mera avancerade delarna. Författarna väver ihop paddelte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner