Köttbullelydnad : positiv hundträning för hela familjen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2008-08-19
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Fredriksson, Päivi (foto)
Dimensioner
217 x 177 x 14 mm
Vikt
440 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789151850207
Köttbullelydnad : positiv hundträning för hela familjen (kartonnage)

Köttbullelydnad : positiv hundträning för hela familjen

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2008-08-19

Slutsåld

Vilket är viktigast för dig - att hunden ses som duktig av omgivningen eller att du ses som en duktig hundägare?

Uttrycket "köttbullelydnad" har myntats av tuffare hundtränare som menar att andra som använder godis i sin lydnadsträning inte har riktig lydnad på sina hundar utan endast "köttbullelydnad".
Det finns många sätt att få en hund att lyda - bra och dåliga. Att ett sätt fungerar betyder inte nödvändigtvis att det är bra. Det finns hundar som gör som de blir tillsagda när ägaren ryter en order, men som samtidigt stoppar svansen mellan benen och kryper ihop. Andra hundar viftar glatt på svansen och gör som ägaren ber dem för att de vet att de får beröm och godis. Deras ägare har tränat lydnad på ett bra sätt. Åtminstone om man frågar hunden!
Budskapet i den här boken är att hunden har rätt till ersättning, respekt och ett trevligt bemötande. Köttbullelydnad förklarar hur man får sin hund duktig med mjuka metoder och massor av köttbullar eller annat som den älskar. Boken visar också hur hela familjen kan delta i att träna sitt, ligg och leka roliga lekar med hunden. Resultatet blir en glad, lydig och harmonisk hund i en väl fungerande flock där alla vet vad som gäller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »