Uteplatser : trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2009-04-08
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Översättare
Gudrun Samuelsson, Bo Samuelsson
Originaltitel
The complete guide to outdoor wood projects; The complete guide to decks; The complete guide to patios
Medarbetare
Galvin, Steve (foto)
Illustratör/Fotograf
Jan-Willem Boer
Dimensioner
280 x 216 x 20 mm
Vikt
1360 g
SAB
Ppbbi
ISBN
9789151851648

Uteplatser : trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2009-04-08

Slutsåld

Tydliga ritningar och detaljerade instruktioner för hur du bygger trädäck och stensatta uteplatser. Sammanlagt presenteras ett trettiotal projekt samt viktiga grundtekniker för till exempel plintgjutning, trappbygge och dränering.

Ingen trädgård är perfekt, alltid finns det platser som är svåra att använda för att de är alltför kuperade eller steniga. Eller också är huset för litet för att du ska kunna bjuda hem många samtidigt.
De här problemen löser du genom att bygga praktiska uteplatser. Ett trädäck hopbyggt med huset kan utvidga bostadsytan. En mer avskild, friliggande och stensatt uteplats kan bli en trädgård i trädgården.
Den här boken innehåller mängder av varianter på trädäck och stensatta uteplatser. Till alla projekt finns ritningar och noggranna instruktioner som gör projekten möjliga att genomföra även om du inte är proffs. Här finns också värdefulla säkerhetstips och information om hur du väljer rätt dimensioner på virket.
Sammanlagt presenteras ett drygt trettiotal projekt, allt från ett enkelt spjälstaket till ett trädäck i tre plan. Genomgående är projekten möjliga att anpassa efter just dina behov. Förutom uteplatser innehåller boken byggbeskrivningar till utemöbler, planteringslådor och pergola. Här beskrivs även grundtekniker för hur du gjuter och dränerar, bygger gångar, stödmurar, trappor och räcken i olika design.

Bakom Uteplatser, som tagits fram i samarbete med Black & Decker, står en hel stab av specialister på olika områden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Black & Decker

Bloggat om Uteplatser : trädäck, stensatta uteplatse...