Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2009-03-26
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Engstrand, Kerstin (foto)
Dimensioner
130 x 175 x 12 mm
Vikt
260 g
SAB
Ugjeb,Qcbu
ISBN
9789151852355

ABC om mördarsniglar

Inbunden, Svenska, 2009-03-26

Slutsåld

Plötsligt finns den bara där, och snart är den långt ifrån ensam! Mördarsnigeln har kommit för att stanna i våra trädgårdar. Som i alla krig måste man känna sin fiende för att kunna besegra den.

Mördarsnigeln finns i slottsparker och botaniska trädgårdar, i koloniområden och i våra privata trädgårdar. Den har en mördande aptit och av ett enda ägg kan det bli 400 nya sniglar!
Otaliga är de som underskattat de små söta sniglarna de sett på våren, för att i augusti träffa på ett hundratal, decimeterlånga, feta, äckliga och blöta sniglar i sina trädgårdar.
Dagligen kommer nya snigelnyheter. Gnesta kommun satsar på särskilda komposttunnor för döda sniglar där den stora mängden sniglar i soporna blivit ett arbetsmiljöproblem. En privatperson har donerat 100 000 kronor för snigelbekämpning på Sydkoster.
Huskurer för hur man blir av med mördarsniglar haglar, alla har goda råd att ge, men vilka fungerar?
Kerstin Engstrand har testat och ger i sin bok konkreta råd om hur denna nya orm i paradiset kan bekämpas. ABC om mördarsniglar är en bok för alla trädgårdsvänner ? som present kommer den att uppskattas oändligt mycket mer än en flaska vin eller en blombukett.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kerstin Engstrand

Bloggat om ABC om mördarsniglar