Nya tankar - ett nytt liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Hansson & Pollak
Dimensioner
205 x 150 x 12 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151901916

Nya tankar - ett nytt liv

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-03-15
139
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Detta är en bok med 31 tankar som kan inspirera till ett nytt sätt att se på livet, dig själv och människorna omkring dig. Boken kan förändra klimatet på en arbetsplats, skapa mening i en familj och ge livslust.

Boken är utformad så att den kan vikas upp och t.ex. ställas på ett bord. Du kan bläddra fram en ny tanke för varje dag i månaden - och sedan börja om från början. Eller ha en av de 31 tankarna stående framme en hel vecka. Du kan också helt fritt välja en tanke som känns viktig just den dagen, och ha den tanken i fokus. Pröva att använda de 31 tankarna i boken på det sätt som är bäst för dig.

Vad är en bra tanke?
En bra tanke är en tanke som kan hjälpa mig när jag känner mig störd, vilsen, irriterad, arg .... En enda tanke kan ofta ge mig en helt ny inställning till det som sker i mitt liv.

En bra tanke kan hjälpa mig att utvecklas och älska livet mer.
En bra och ny tanke behöver man ofta upprepa för sig själv. Påminna sig om. Till exempel behöver jag påminna mig om att just den här dagen, just idag, är den första dagen på det liv jag har kvar. Det är för mig en bra tanke. Den ger mig en märklig mening åt varje steg jag tar den här dagen.

När en och samma tanke omfattas av flera i en grupp eller i en familj kan en förändring ske i hela gruppen. Pröva t.ex. att ta med boken till jobbet.
Allt startar med en tanke. All förändring börjar med mina tankar.

Kay Pollak är författare, föreläsare och filmregissör. Han har skrivit de två storsäljande böckerna Att växa genom möten och Att välja Glädje. Han står bakom den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i Himmelen. Hans föreläsning "Ändra dina tankar - ändra ditt liv" har i Sverige setts av över en halv miljon människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya tankar - ett nytt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Outstanding
    E van D (Stockholm Nacka), 26 september 2019

    Boken läses varje dag i månaden och inpirerar till att göra rätta val. Skall ge den i present till en uppsjö vänner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kay Pollak