Vegohajk : vegetarisk mat för stormkök och lägereld (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2019-05-07
Upplaga
1
Förlag
Vegohajk
Medarbetare
Lundmark, Pernilla (form)
Dimensioner
200 x 155 x 17 mm
Vikt
391 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789151906140

Vegohajk : vegetarisk mat för stormkök och lägereld

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-05-07

Slutsåld

Maten är en stor del av friluftslivet. Inte bara för att det är viktigt att fylla på med energi, utan också för att matpauserna ger tillfälle att stanna upp och njuta av omgivningen. Att färdas långt i naturen är inget skäl till att behöva äta enformigt, och inte heller till att lägga en förmögenhet på fantasilös frystorkad mat.

Vegohajk är den första kokboken med helt vegetarisk friluftsmat för stormkök och lägereld. Fokus ligger på torkad mat som är lätt att bära och håller länge. Perfekt för fjällvandringen, paddlingen eller skidturen, oavsett om du är nybörjare eller friluftsveteran.

Boken innehåller enkla instruktioner för den som vill torka sin egen mat, men också många rätter som inte kräver torkning. De 65 recepten omfattar allt från snabblagade soppor till lyxiga middagar som imponerar på tältkamraterna. Läsaren får även lära sig om matlagning i naturen och får tips för att själv utveckla och variera sina hajkrecept.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vegohajk : vegetarisk mat för stormkök och lägereld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En toppenbok
  Pablonruda, 6 januari 2021

  Önskar att den här boken fanns när jag var ansvarig för maten till Scouternas Blå Hajk Jägarna på 1980 talet!

 2. Perfekt!
  Estelle stenemur, 5 januari 2020

  En perfekt bok om man vill ut i naturen mer. Bra förklaringar och roliga rätter! Ingen mer ravioli på burk!

 3. Helt fantastisk!
  Honnöö, 20 juni 2019

  Bästa boken om friluftsmat jag sett. Jag kommer använda många av recepten. Har redan tipsat flera vänner om boken. Ytterligare pluspoäng för kapitel om torkning och allmänt om att laga mat ute.

Visa alla 3 recensioner