I Relation till Lärande (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2019-03-01
Upplaga
1
Förlag
Aspeflo & Klamas AB
Originaltitel
I Relation till Lärande
Dimensioner
270 x 210 x 15 mm
Vikt
722 g
ISBN
9789151906171

I Relation till Lärande

(5 röster)
Storpocket,  Svenska, 2019-03-01
358
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken bygger på Ulrikas tidigare bok - FÖR ALLA I SKOLAN - och de fyra huvudkapitlen omfattar: Relationsskapande bemötande, En fungerande lärmiljö, Språka, läsa och skriva, samt Stöd och dokumentation på olika nivåer.

I alla kapitel ligger fokus på att förstå och arbeta både förebyggande och åtgärdande med hjälp av en undervisning som tar hjälp av visuella stödstrukturer och bildstöd.

Du kommer att inspireras till att tänka och planera din undervisning utifrån ett elevcentrerat arbetssätt, där de flesta av strategierna går att använda för alla elever i klassen, men där det också finns exempel för undervisning i det mindre sammanhanget.

Boken tar upp allt som är i relation till lärande och zoomar in och ut mellan det som innefattas i att arbeta IRL på en skola - från detaljerade beskrivningar av övningar för exempelvis lästräning till mer skolövergripande resonemang på organisationsnivå. Detta är en bok som går att tillämpa praktiskt på alla skolor!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I Relation till Lärande
  2. +
  3. Konflikthantering i professionellt lärarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konflikthantering i professionellt lärarskap av Birgitta Friberg, Ilse Hakvoort (häftad).

Köp båda 2 för 861 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »