Sårbar man - vägen till inre styrka (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-25
Förlag
Trignite
Illustratör/Fotograf
Henrik Skymne
ISBN
9789151909356
Sårbar man - vägen till inre styrka (e-bok)

Sårbar man - vägen till inre styrka (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-25

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Thomas var på en plats i livet där han borde vara "lycklig": familj, ett välbetalt och utmanande jobb, ett fint hus, ett aktivt socialt liv. Ändå var det något som gnagde på insidan, något som var fel. Han kände sig stressad och otillräcklig, började tänka allt mörkare tankar och funderade till och med på att ta sitt liv.

När utmattningsdepressionen kom krypande insåg Thomas att gränsen var nådd, och under tre års tid förändrade han sitt liv radikalt. Genom att våga vara sårbar insåg han att han inte var ensam med sina tankar och känslor. Han omvärderade sig själv och sina tidigare upplevelser, ökade sin självkännedom och stärkte sin självkänsla. Han behöver inte längre gömma sig bakom den mur han tidigare byggt upp, och hanterar nu livets dalar och toppar med en inre styrka.

Med värme, humor och öppenhet delar han nu med sig av sin dagbok från den här tiden, och tillsammans med tips och konkreta verktyg ger Thomas dig inspiration till att bryta mönster och hitta tillbaka till dig själv. Sårbar man är en unik vän på vägen genom din egen förändringsprocess.

Thomas Anderson (f. 1978) har lång erfarenhet av globala projekt, förändringsledning och personlig utveckling. Han är utbildad civilingenjör och samtalsterapeut. Hans vision är att vi ska våga vara sårbara, sluta gömma oss bakom murar och få släppa fram dem vi verkligen är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Anderson