Låt mig leva (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2019-07-20
Upplaga
1
Förlag
Bardias Konst & Litteratur
Originaltitel
Låt mig leva
Dimensioner
20 x 14 x 2 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc
ISBN
9789151911243
Låt mig leva (häftad)

Låt mig leva

Häftad Svenska, 2019-07-20
259
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Låt mig leva" är en berättelse om kärlek och kring samhällets syn på en ung flicka vid namn Delaram. Delaram är en person med många drömmar i sitt liv, bland annat drömmer hon om att bli konstnär och poet.
Delaram var dömd till fängelse för ett mord hon inte begått. Efter sex långa fängelseår i väntan på sin dom och trotts starka bevis om hennes oskuld från sin advokat, blir hon kavar i fängelse. Delaram hade tagit på sig skulden frivilligt då hon ville rädda livet på sin livs kärlek Amir.
Amir som var skyldig till mordet satt även han samtidigt i fängelse. Trotts att Amir erkänt mordet och lagt upp starka bevis kring sin skuld, lyckades han inte fria Delaram. I Iran styr religösa makthavare landet med järnhand och tvingar människor att leva under sharialagar. Dessa makthavare leder landet tvärt emot landets urgamla civilisation och kultur. I min bok skildrar jag män som kvinnors vardag i nuvarande Iran. Jag beskriver om hur unga människor i mitt forna land lever sitt liv utan någon tilltro till framtiden och hur den bristande tilltron till sitt fosterland får dom att motvilligt lämna, för att söka lyckan i ett främmande land.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Låt mig leva
  2. +
  3. Låt mig aldrig mer höra fågelsång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Låt mig aldrig mer höra fågelsång av Mia Abramsson (inbunden).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bardia Haddadi

  • Vindens lek

    Bardia Haddadi

    Min resa startade i Iran. Året var 1948 och sedan jag kan minnas har jag förtjusatas av ljus, färger och former. 1974 tog målandet mig till Sverige, där jag möte kärleken, kylan och det fantastiska nordiska sommarljuset! Jag vill uttrycka mig. Om ...