Lex Katarina (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2019-06-25
Förlag
Kompass Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
248 g
SAB
Hc
ISBN
9789151919126
Lex Katarina (häftad)

Lex Katarina

Häftad Svenska, 2019-06-25
139
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Katarina är strax under fyrtio, chef, fru och trebarnsmamma när hennes mamma drabbas av en demenssjukdom. Hon lever i sandwichgenerationen, klämd av krav både uppifrån och nedifrån. Vad händer när man redan kämpar för att räcka till och så får ett nytt ansvarsområde att hantera? Att dessutom tvingas bevittna sin mammas gradvisa nedmontering är en tung process som väcker svårhanterliga känslor vid sidan av sorgen. I synnerhet när den nära och kärleksfulla relationen mellan mor och dotter inte är så självklar som den borde vara.

Lex Katarina är en roman om skuld, skam och otillräcklighet, men också om den vardagsglädje, utveckling och försoning som skymtar bakom molnen. Det är den första fristående delen i serien om Katarina.

MARIA ESTLING VANNESTÅL är en fyrabarnsmamma från Småland som skriver böcker, översätter, föreläser och hjälper människor att navigera efter sin inre kompass genom kurser, samtalscirklar och podcasten Drömmen om Målajord. Tillsammans med sin dotter Sanna Hellberg har hon skrivit en serie barnböcker om Lovis Ansjovis. Lex Katarina är hennes debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lex Katarina
  2. +
  3. Kantstötta porslinsugglors paradorkester

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kantstötta porslinsugglors paradorkester av Maria Estling Vannestål (häftad).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Estling Vannestål