Vilken fågel? Lär dig känna igen alla Sveriges arter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-05-25
Upplaga
2
Förlag
APUS Förlag
Dimensioner
193 x 145 x 15 mm
Vikt
370 g
SAB
Ugg
ISBN
9789151920498

Vilken fågel? Lär dig känna igen alla Sveriges arter

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2020-05-25
254
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Har du någonsin undrat vad det är för fågel du ser? Och har du någonsin förtvivlat bläddrat i en fälthandbok, bara för att drunkna i fakta och kännetecken utan att lyckas artbestämma fågeln?

Med Vilken fågel? har ornitologen Magnus Ullman gjort det enklare för dig, genom att lära ut metoden att skilja de olika grupperna och arterna åt. Börja med grunden: Vad är det för typ av fågel du ser, en kärrhök eller en glada? När du väl bestämt dig för det kan du börja fundera över vilken fågelart du tittar på.

Boken Vilken fågel? blev snabbt en klassiker när den gavs ut 2011. Den har varit omöjlig att få tag på i många år, men ges nu ut i en ny upplaga för alla som vill lära sig mer om hur man skiljer olika fåglar åt.

Magnus Ullman är ornitolog, författare, fotograf, föredragshållare och reseledare på naturresor i Sverige och ute i världen.

Har sedan 1984 gett ut en lång rad böcker, nyligen den uppmärksammade serien om fina platser för fågelskådning i Sverige samt Hönshjärna, magnetkompass och delat föräldraskap. En smygtitt på fåglarnas hemliga liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vilken fågel? Lär dig känna igen alla Sveriges arter
  2. +
  3. Rävbacken : hur arvet från Europas mammutstäpp väcktes till liv för blommor, fjärilar och bin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rävbacken : hur arvet från Europas mammutstäpp ... av Emil V Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 503 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ullman