Stressfrid : svaren du söker för ett friskare liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2019-09-25
Förlag
Stressfrid Förlag AB
Dimensioner
215 x 155 x 15 mm
Vikt
415 g
SAB
Vebl,Doka
ISBN
9789151920818
Vanliga sökord
Stress
Stressfrid : svaren du söker för ett friskare liv (häftad)

Stressfrid : svaren du söker för ett friskare liv

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-09-25
309
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
En praktisk handbok för dig som är sjuk på grund av stress med fokus på konkreta lösningar.

Hur blir du frisk från utmattningssyndrom? Hur minskar du på stressen och hur kan du genom andning lugna din kropp? Hur lyckas du med sömnen när din kropp är stressad och vad kan du göra för att uppnå den reparerande djupsömnen? Varför har du ångest och vad kan du göra för att dämpa den? Vad är viktigt att få med i läkarintyget och vad gör du om Försäkringskassan nekar dig rätten till sjukpenning? Dessa är några av frågorna som besvaras i boken.

Författaren Linda Henriksson delar personliga berättelser samt tips från experter och forskare inom bland annat sömn, kost, fysisk aktivitet, självkänsla, stress och sjukförsäkring. Boken riktar sig till dig som är sjuk på grund av stress men också till din omgivning. Ett kapitel är tillägnat anhöriga för att de ska få förståelse för vad du som är drabbad går igenom.

LINDA HENRIKSSON arbetar idag som fastighetsmäklare och driver bolaget Stressfrid. Hennes förhoppning med Stressfrid är att sprida acceptans, förståelse och medvetenhet för sjukdomen utmattningssyndrom. Detta gör hon bland annat genom boken, sitt Instagramkonto @stressfrid och genom hennes medverkan i SVTs Uppdrag Gransknings dokumentär Sjukt Stressad.

"En fantastisk fin bok för alla med stressrelaterade symptom. Lättläst, med mängder av tips och råd från experter och Linda själv".

- Mats och Susan Billmark, författare till världsboken Lär dig Leva

"Viktig, fin och en konkret bok om utmattningssyndrom som har med alla aspekter. Kan varmt rekommendera denna."

- Joanna Tuvesson

"Den perfekta boken till dig som är sjuk på grund av stress. Lättläst och många bra tips och råd från kända experter och författaren själv".

- Gustaf Kolbe

"Boken har gett mig trygghet och stöd i min utmattning. Den innehåller många kloka och konkreta råd. Snygg och behaglig layout."

- Johanna Svanestrand

"Helt klart den bästa boken jag läst om stress. Jag är sjuk med utmattningssyndrom och har i vanliga fall svårt att läsa böcker. Men denna kändes luftig och kortfattat saklig. Mycket igenkänning i författarens egna tankar. Sen är boken väldig snyggt designad också!"

- Sara Johansson

"Denna bok borde alla som blir sjuka med utmattningssyndrom läsa. Så mycket bra kunskap som hjälpt mig i min rehabiliteringen. Verkligen läsvärd. Rekommenderar den starkt!"

- Therese Karlsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stressfrid : svaren du söker för ett friskare liv
 2. +
 3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stressfrid : svaren du söker för ett friskare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt viktig och bra bok
  Indira , 23 november 2019

  Boken som hjälper alla som har blivit sjuka av stress och inte bara dem utan deras omgivningen också.
  Fantastiskt bra och enkelt skriven, så att just vi som har svårt med koncentration kan läsa den.
  Väldigt stor igenkänning och bekräftelse som vi behöver.
  Linda har en fantastiskt förmåga att uttrycka precis det vi många känner.
  Många bra tips som hon samlat på sina intervjuer med experter ger stor trygghet i det hela.
  Denna bok har säker hjälp inte bara oss som är direkt d... Läs hela recensionen

 2. Hjälp i din utmattning
  Pernilla Svensson, 21 oktober 2019

  En bok som verkligen är lättläst och hjälper dig förstå denna sjukdom. Önska jag fått den i handen den dagen jag blev sjuk. Har läst den nu när jag mår bättre och är på väg tillbaka. Har fått mycket bättre förståelse för vad jag gått/går genom.

 3. Ta hjälp av den här boken
  @i_min_bokhylla (instagram), 30 september 2019

  Fler och fler drabbas av utmattningssyndrom. I sin bok
  Stressfrid berättar Linda Henriksson personligt om livet med utmattningssyndrom samt ger konkreta råd om hur man blir frisk med stöd från forskare och experter.

  Stressfri har med alla viktiga delar för ett tillfrisknande. Sömn, kost, fysisk aktivitet, självkänsla etc. Det finns även två extra viktiga och hjälpsamma kapitel. Det första är kapitlet om sjukförsäkringen med stöd från sjukförsäkringsexperten Göran Söderlund. Att h... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Henriksson

 • Nicodemus Tessin the Younger. Sources, Works, Collections IV

  Martin Olin, Linda Henriksson

  The project Nicodemus Tessin the Younger - Sources, Works, Collections was initiated in 1999 and aims at a systematic analysis and publication of the manuscripts and collections of the architect Nicodemus Tessin the Younger (1654-1728). After thre...