Helt oacceptabelt : anvisningar för att uppnå mental flockimmunitet mot det svenska tillståndet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2021-06-15
Förlag
Palm Publishing
SAB
O
ISBN
9789151921334

Helt oacceptabelt : anvisningar för att uppnå mental flockimmunitet mot det svenska tillståndet

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-06-15
204
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Grattis!

Du har hittat rätt - detta är en vägledande skrift för att uppnå mental flockimmunitet mot det svenska tillståndet.

Vad händer egentligen i Sagerska palatset när ingen ser eller hör? Vilka mardrömmar är det som hemsöker Stefan Löfven när han ligger under täcket i sin säng? Och vad pågår i rummet utan fönster där Ygeman, Johansson och Damberg samtalar med Dan Eliasson på digital zoomlänk från Playa del Inglès?

I den här boken kommer du sanningen så nära det går att komma. Med varsam hand guidas du i mångfald, normkritik, genuscertifiering, toxisk maskulinitet, minoritetsstress samt farliga vitmaktmiljöer där kognitiv dissonans riskerar att uppstå. Du kommer att korrigeras i ditt tänkande med hjälp av avslöjande skildringar av poliskårens viktiga värdegrundsarbete, via kolgrillssmakande kebabpizza. Du får även följa med på krismöten om blekansiktens skamlösa privilegier hos public service. Du får en unik inblick i Folkhälsomyndighetens envisa väg framåt och Ann Lindes betryggande ord om att "in Svidän vii häv ä sistäm" som på ett pedagogiskt sätt förklarar varför den svenska covidmodellen är överlägsen alla andra länders. Slutligen får du svaret på varför Ulla Löfvens heta räkor är viktigare än nätshopping - och hur det kommer att gå till när digitaliseringen av svenskars åsikter ska verkställas. Häng med! För alla ska med!

Något annat vore faktiskt helt, helt oacceptabelt.

Katerina Janouch, född 1964, är författare, opinionsbildare och fristående journalist med egna webbtidningen Katerina Magasin som funnits sedan 2017. Det var också 2017 hon pekades ut av Stefan Löfven som "en person som gör ett konstigt uttalande", efter att hon kritiserat svensk migrations- samt kriminalpolitik i en numera legendarisk intervju i tjeckisk teve. Janouch ansluter sig med "Helt oacceptabelt" till traditionen av satir som häcklar makten - i en tid då opposition allt mer börjar betraktas som samhällsomstörtande verksamhet. Texterna är ett urval av tidigare publicerade ögonblicksskildringar av svensk samtid, som rönt stor uppskattning på sociala medier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Helt oacceptabelt : anvisningar för att uppnå mental flockimmunitet mot det svenska tillståndet
 2. +
 3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Helt oacceptabelt : anvisningar för att uppnå mental flockimmunitet mot det svenska tillståndet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En skrattfest
  Anna (Göteborg), 20 november 2021

  Detta är en bok som tar dig skrattande genom svensk nutidspolitik. Satir har aldrig varit bättre eller roligare. Förbered dig, en riktigt skrattfest väntar! Välskriven med ett nyanserat språk dessutom.

 2. Kritisk nutidslitteratur
  Eva Susanne Hofling (Henån), 14 november 2021

  Katerina Janouch är svidande i sin kritik av dagens politiker och deras uttalande. Hon är klockren och träffsäker och väldig vass, men efter ungefär halva boken blir det mycket upprepningar och man tappar läslusten.

 3. Bra och rolig bok
  Fältjägare, 29 september 2021

  Boken innehåller mycket roliga avsnitt av hur Katarina ser på vårt Sverige av idag. Jag kan rekommendera denna bok om man gillar Katarinas sätt att se på saker från den humoristiska sidan.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch