Möbelstoppning som hantverk (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2019-11-12
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Hårdstedt, Björn (red.) / Velodrom, Velodrom (red.) / Matérn, Fredrik (form) / Hårdstedt, Björn (form) / Matérn, Fredrik (foto)
Illustratör/Fotograf
Vera Mulder
SAB
Ihhb,Qcba
ISBN
9789151921488
Möbelstoppning som hantverk (häftad)

Möbelstoppning som hantverk

Häftad Svenska, 2019-11-12
746
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med nästan 400 vackra fotografier och förklarande illustrationer är detta troligen den mest grundliga beskrivning av möbelstoppningens och tapetseraryrkets grundläggande arbetsmoment som någonsin gjorts.
Verket uppstod ur ett projekt för att ta fram studiematerial om möbelstoppning till landets yrkesskolor. En serie möbler i "sprängskiss" i olika stadier av fullbordan byggdes av två av landets mest framstående tapetserarmästare. Arbetet dokumenterades och gavs ut som bok första gången 1988.
Boken sålde snabbt slut men kom aldrig att ges ut igen. Först nu har verket kunnat återskapas i samverkan med upphovsmännen. Att upplagan är lätt förnyad, men efter en grundlig granskning av sakinnehållet i huvudsak oförändrad, visar att innehållet träffade rätt redan vid den första utgivningen.
Möbelstoppning som hantverk är ingen grundkurs för nybörjaren, men ett uppskattat referensverk som erfarna tapetserare använder i sitt arbete. Den lämpar sig därmed för alla som intresserar sig för möbeltapetsering.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Möbelstoppning som hantverk
  2. +
  3. Sportfiske i ryska vatten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sportfiske i ryska vatten av Igor Sjkljarevskij, Jörgen Stenberg (inbunden).

Köp båda 2 för 885 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Möbelstoppning som hantverk