Dagrar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2020-08-20
Upplaga
1
Förlag
Malmsborg Förlag
Medarbetare
Malmsborg, Thomas (form) / Malmsborg, Thomas (foto)
Dimensioner
150 x 210 x 4 mm
Vikt
128 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789151926025
Dagrar (häftad)

Dagrar

Häftad Svenska, 2020-08-20
249
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Då Coronapandemin tog fart på allvar blev jag som många andra sittandes hemma med allt för lite att göra. Ett par av mina närmaste vänner blir tidigt svårt sjuka, några klarar sig lindrigare undan medan andra isolerar sig helt för att undvika smittan. Att bläddra bland minnen blir för mig nu en distraktion såväl som en tröst. Allt efterhand fogas så minne till minne, berättelse till berättelse, fotografi till fotografi - tillsammans blir de Dagrar.

Några av fotografierna i boken är från de här veckorna, andra är lite äldre och andra åter är tagna för riktigt länge sedan - bilder jag om och om igen återvänder till för att de, var och en, bär på en berättelse. Då jag nu förde dem samman fann jag att de samtidigt som de berättar om den tid som var - den värld vi levde i innan - också berättar något om den tid som är.

Texterna i sin tur - också de skrivna såväl nu som då - utgår från fotografierna. Flera av dem berättar om just de minnen som bilderna väcker hos mig när jag tittar på dem, andra om det som hände när fotografiet togs, andra åter om vad som måhända kan ha utspelat sig - vad vet jag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dagrar
 2. +
 3. Roskildeturen : en bildningsresa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Roskildeturen : en bildningsresa av Thomas Malmsborg (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Malmsborg

 • Roskildeturen : en bildningsresa

  Thomas Malmsborg

  Roskildeturen - en bildningsresa, utspelar sig under tre veckor sommaren 1974 och skildrar tre ynglingars irrfärder på väg till den stora festen i Roskilde. Jaget i berättelsen har just gått ut skolan, han tror sig veta vad han ska göra till höste...

 • Återbesök

  Thomas Malmsborg

  Återbesök är just det som titeln anger - resor tillbaka till platser, tider och händelser som en gång varit. Eller som i vart fall skulle ha kunnat vara. Bokens återbesökare vägleds av minnesfragment väckta av musikstycken, tavlor, fotografier, bo...