Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-23
Förlag
Action Marketing förlag
ISBN
9789151933849

Allt du behöver veta om digital marknadsföring E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-01-23
214
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Allt du behöver veta om digital marknadsföring

Är en praktisk bok i digital marknadsföring som hjälper ditt företag att ta fram en strategi för sociala medier. Du lär dig också att öka synligheten på Google och få fler kunder. Boken hjälper dig steg för steg att komma igång och utveckla din digitala marknadsföring.

Därför passar e-bok i digital marknadsföring just för dig som ska starta eget eller är redan småföretagare. Men kanske saknar du idag marknadsföringskompetensen i företaget men vet hur viktigt det är för företaget att synas på Google med dina produkter och tjänster. I dag görs det 55 miljoner sökningar i Sverige varje dag.

Lär dig hur du kan öka din synlighet på Google

Därför behöver du för en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi öka din synlighet på Google. Ha en stark digital identitet via en sökoptimerad hemsida. Jobba med en innehållsstrategi. Publicera och distribuera relevant innehåll som har värde för dina besökare. Och ha en frekvent närvaro i sociala medier.

Jag lär dig i praktisk bok om digital marknadsföring att ta fram en digital strategi och kommunikationsplan för ditt företag. Och att använda din digitala marknadsföringsbudget på ett optimalt sätt.

Boken ger dig praktiska tips på hur du gör för att nå dina mål och syften med hemsidan och engagera dina följare med värdefullt innehåll på sociala medier. Jag visar steg för steg de olika annonsverktygen på Google och Facebook fungerar och hjälper dig att komma igång med din hemsida så att du syns vid sökningar på Google.

Jag vill med boken göra det enkelt för dig som ska starta eget eller är småföretagare att komma igång och marknadsföra ditt företag digitalt. I stället för att du ska behöva leta på Google och se filmer på YouTube. Så hittar du allt du behöver veta om digital marknadsföring på ett och samma ställe.

I e-bok om digital marknadsföring hittar du även en ordlista på digitala marknadsföringstermer. Du får även praktiska länkar till olika verktyg på nätet som du kan använda för att marknadsföra ditt företag.

Allt du behöver veta om digital marknadsföring är skriven av Anders Lundstedt som idag driver egna byrån Action Marketing och har en lång erfarenhet av såväl traditionella som digitala medier som marknadschef i marknadsledande företag som Cloetta och Aller Media.

Anders är idag själv småföretagare. Han har de senaste fem åren lärt sig digital marknadsföring från grunden för att marknadsföra sitt företag. I dag håller Anders kurser och föreläsningar. För att kunna hjälpa andra företag att också se de fantastiska möjligheterna med digitala kanaler och sociala medier.

Fler böcker om marknadsföring

Action Marketing erbjuder även andra böcker inom marknadsföring. I vårt sortiment hittar du böcker om att göra en marknadsplan och kommunikationsplan. Vi har också böcker om hur man tar fram en strategi för din hemsida och sociala medier och mycket mera. Välkommen att bli mer digital tillsammans med Action Marketing förlag!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »