Starta eget företag snabbt och lönsamt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (118.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
starta eget-serien
Inläsare
Holger Wästlund
Utgivningsdatum
2020-02-29
Förlag
Tipsförlaget
ISBN
9789151934006

Starta eget företag snabbt och lönsamt Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-29

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I den här ljudboken har jag sammanställt ett stort antal konkreta råd och tips som alla är beprövade. Ljudboken är upplagd så att du ska kunna gå fram steg för steg.

Steg 1 handlar om hur du skaffar kunder så fort som möjligt. Det är tillsammans med dina kunder som du på bästa sätt bygger upp, formar och korrigerar en affärsidé som kommer att hålla i framtiden.

Steg 2 handlar om att ditt företag bör bli lönsamt så tidigt som möjligt. Detta är av flera skäl. Dels är det lättare att överleva som företag om du inte behöver vänta för länge på att det ska bli lönsamt, dels får du från början konkreta bevis på vad i din verksamhet som fungerar och vad som inte fungerar.

Steg 3 handlar om det absolut viktigaste för ditt företag - dig själv!

Först i Steg 4 kommer vi till den detaljerade planeringen. Planering är viktig men jag vill, i motsats till många andra, rekommendera att du inte planerar för mycket innan du sätter igång. Jag har i min rådgivande verksamhet som konsult sett alldeles för många som länge stirrat in i datorn för att där försöka utveckla den ultimata affärsplanen. Nej, ut och skaffa kunder och se till att pengarna böjar rulla in så snart som möjligt.

Mycket av jobbet i samband med att starta ett nytt företag handlar om rent praktiska saker som i dag är lätt att få mycket information om. Steg 5 är därför uppbyggd som en ren "att-göra-lista". Där finns inga stora svårigheter, det är bara en mängd praktiska åtgärder som måste göras.

Följer du den här ordningen och de råd och tips som finns i denna bok så är förutsättningarna goda att du lyckas. Då blir det kanske aktuellt att företaget ska växa och därmed kommer även du att växa. Det handlar Steg 6 om.

Jag är övertygad om att du kommer att bli inspirerad och ha stor nytta av den här ljudboken. Min strävan är att ge dig verktyg i en form som är lätt att lyssna till och som hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar och det är naturligtvis du själv som måste ta ansvaret för hur du kommer att lyckas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Starta eget företag snabbt och lönsamt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket intressant !!
  Ingemar H. Drogell, 16 mars 2020

  Jag har läst flera av Holger Wästlunds böcker tidigare. Mycket intressanta. Och inte heller denna gång blir jag besviken. Tvärtom. Mycket matnyttigt "Att starta företag" och fenomenal inspelning i denna ljudbok hos podverkstadens pod. Så smidigt och skickligt.

 2. Helt enkelt fenomenal!
  Andreas, 10 mars 2020

  För den som går i tankar och funderingar kring att starta eget, så är detta en bok jag varmt kan rekommendera.

  Holger Wästlund är en mästare på att förklara på ett enkelt och strukturerat sätt som gör att man förstår och hänger med. Med sin långa erfarenhet så märker man snabbt att han har varit mycket framgångsrik i det han engagerat sig i och detta reflekteras i hans verk.

  Att kunna lyssna när du kör bil, cyklar eller åker kollektivtrafik är ett fenomenalt sätt att fortbil... Läs hela recensionen

 3. All nödvändig information på ett ställe
  Robert Österman, 9 mars 2020

  Lättförståelig bok som täcker allt du behöver veta och lite till.
  Det här är inte en bok du lyssnar på en gång och lägger undan, den är packad med praktiska tips så du kommer hitta anledningar att gå tillbaka till den flera gånger.
  Om du funderar på att börja eller precis börjat driva företag så rekommenderar jag den starkt. Köp den, det är en bra investering!

 4. Jag har lyssnat med stort intresse och beundran
  NN, 5 mars 2020

  Företagaren, arkitekten och författaren Holger Wästlund har talat in en ljudbok med titeln "Starta eget företag snabbt och lönsamt".
  Jag har med stort intresse och beundran lyssnat på Holger Wästlunds utmärkta, klara och enkla råd om hur du kan starta ditt alldeles egna företag och snabbt få det lönsamt.
  Jag, som skriver den här recensionen, är entreprenör och företagare sedan 1973.
  Tänk om denna ljudbok hade funnits då? Det är många fallgropar och snubbeltrådar, som hade kunnat u... Läs hela recensionen

 5. Lyssna på denna bok!
  Helena Söderholm, 3 mars 2020

  Funderar du på att starta eget? Här är en jättebra ljudbok som på ett enkelt och konkret sätt beskriver hur du kan gå tillväga för att starta ditt eget företag. Du får tillgång till massor med bra fakta, tips och idéer som är mycket värdefulla att ta del av innan du börjar men även om du redan är i gång. Jag tog del av denna bok medan jag utbildade mig och var då väl förberedd när jag startade upp och jag återkommer gärna till den för att friska upp fakta och få nya vinklar på mitt företagande. Rekommenderas varmt!

 6. Ljudbok med förnämlig orientering i ämnet
  PoK i Jönköping, 2 mars 2020

  Den energiske, kreative och oerhört erfarne Holger Wästlund har nu även gjort ljudbok av sin bok med samma titel. Holger vet, av egen erfarenhet, hur man går tillväga för att starta eget företag.. Logiska steg som, om man har säljbar substans i upplägget, bör leda till framgång.

Visa alla 6 recensioner