Konsten att göra allt möjligt : en bok om meningen med allt, total transformation och neurosemantik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-09-16
Upplaga
1
Förlag
Inner Power Centre
Dimensioner
210 x 148 x 12 mm
Vikt
291 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151943206

Konsten att göra allt möjligt : en bok om meningen med allt, total transformation och neurosemantik

(9 röster)  |   Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-09-16
318
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den första boken på svenska om Neuro-Semantik - en mental träningsmetod som ger dig resultaten du vill ha i livet...!

Lär dig alla teknikerna från grundkursen i Neuro-Semantik: APG (Accessing Personal Genius) - 14 starka coachingprocesser som ger dig möjlighet att:

- Få fokus och målmedvetenhet på ett sätt du aldrig anat
tidigare
- Sätta gränser mot energitjuvar och destruktivt medberoende
- Släppa taget om gamla, negativa tankemönster
- Gå från självförtroende och självkänsla till självaktning

...och mycket mer

Med "KONSTEN ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT" får du en unik och effektiv självhjälpsbok. Alla coachingprocesser från APG-kursen är nu direkt tillgängliga på ett sådant sätt att du kan använda dig av dem för att stärka dig själv och andra i din närhet. Anders Wallins berörande livsberättelse och alla spännande fallhistorier från hans praktik som hypnosterapeut höjer läsvärdet lite extra.

Anders Wallin har arbetat som hypnosterapeut sedan 2002 och är Neuro- Semantics Trainer. Han har coachat några av landets ledande näringslivstoppar, kända artister och idrottsmän - samt tusentals andra klienter i behov av vägledning. Dessutom har han hållit en mängd certifierande utbildningar inom mental träning och självledarskap sedan 2007. De erfarenheterna delar han md sig av i den här boken.

L. Michael Hall är psykoterapeut och doktor i kognitiv psykologi och har skrivit mer än 40 böcker om NLP och personlig utveckling. Han är en av grundarna av ISNS (International Society of Neuro-Semantics) och MCF (Meta-Coaching Foundation) han bor i Colorado, USA men håller kurser över hela världen. Hans forskning ligger till grund för processerna i KONSTEN ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT

" Vilken härlig bok! Jag berördes starkt av Anders livsberättelse och känner hur mina mentala och känslomässiga muskler spänns ordentligt när jag följer beskrivningarna av APG-processerna! Jag har kört Kraftzonen, Självaktning och Meta ja/nej på mig själv och mina fötter har knappt markkontakt! Texten lyfte mig och skapade entusiasm - det är ett språk som vågar ta i och som lyfter mig som läsare. Jag blev väldigt peppad!! Ett mentalt och emotionellt träningsprogram i bokform, sanna mina ord!!

Vill varmt rekommendera denna explosionsartade bok som på konkret och upplevelsebaserat sätt hjälper läsaren att bli sitt bästa jag - oftare!!"

Niklas Daver , författaren till böckerna DITT BÄSTA JAG - OFTARE! och MENINGSFULLA PRESTATIONER I GRUPP
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att göra allt möjligt : en bok om meningen med allt, total transformation och neurosemantik
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Konsten att göra allt möjligt : en bok om meningen med allt, total transformation och neurosemantik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Här är din blivande levnadsguide!
  Hanna Linnéa Kilbäck, 5 december 2021

  Men JA!! Älskar denna bok. Läs den!!!!!!! Det är en bibel för dig som vill ha stärkande förändring på riktigt!!

 2. Processbaserad coaching
  Martin, 27 juli 2021

  Processbaserad coaching är precis så som coaching ska göras. Anders använder processer för att skapa positiv förändring och för att sedan förankra den så att det nya mer fria tillståndet blir permanent.

 3. Medan du läser denna bok kan..
  Lotta, 27 maj 2021

  ... livet förändras på ett magiskt sätt. Du kan komma att upptäcka hur boken plötsligt ger dig nya möjligheter. Jag älskar den!

 4. Träningsprogram för emotionell och mental styrka!
  Niklas Daver, 19 december 2020

  Anders Wallin har under många år hållit uppskattade utbildningar i NLP och dess uppgraderade form, Neuro-Semantics. Ett flaggskepp inom Neuro-Semantics är kursen Accessing Personal Genius (APG) och i denna bok beskriver Anders Wallin de oerhört kraftfulla processer som gör ingår i denna kurs och som låter kursdeltagarna att bli sitt bästa jag oftare! Jag uppskattade att Anders beskrev sin egen resa, en resa som lätt kunde ha slutat i personligt kaos och i det svartaste av mörker, istället så ... Läs hela recensionen

 5. En bok om självledarskap i praktiken
  Patrik Fordell, 8 november 2020

  Anders Wallin har testat materialet grundligt med många människor från alla möjliga bakgrunder. Berättelser och exempel som ramar in teknikerna ger ledtrådar om vad som är möjligt att förändra för dig som läsare.

  Personer som gått våra kurser pratar ofta om livet före och efter kraftzonen. Nu kan du applicera den tekniken med dig själv och ta tillbaka ägandet av dina tankar, känslor, det du säger och gör, på ett tillgängligt sätt.

  Det här är en bok som är värd att läsas fl... Läs hela recensionen

 6. En djupdykning i det undermedvetna
  Helena Koos (Stavsnäs), 7 oktober 2020

  Först några allmänna reflektioner kring genren.

  De senaste årtiondena har marknaden för självhjälpsböcker och coachning i olika former ökat explosionsartat. Mycket av det som ges ut är ett ihopkok av självklarheter, floskler och grova förenklingar. Men det finns en röd tråd som inte bara handlar om att profitera på människors själsliga nöd. Tanken om att det är jag som styr mitt liv, min inställning och hur jag vill ha det. Denna tanke är provocerande. Om jag blivit blåst på mina li... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna