Grissagan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-12-13
Upplaga
2
Förlag
Sune Ellströms Förlag
Illustratör/Fotograf
Frans Åkerman
Dimensioner
148 x 210 x 73 mm
Vikt
220 g
SAB
Hcf
ISBN
9789151944005
Grissagan (inbunden)

Grissagan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-12-13
186
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Kan man debutera som barnboksförfattare om man fyllt 93 år? Ja, det kan man - i alla fall om man heter Sune Ellström. "GrisSagan" är ett charmigt och oförutsägbart äventyr som tar sitt avstamp från livet på landet för länge sedan. Den består av en del dramatik, en dos glädje och gemenskap och en stor portion fantasi. Boken börjar med att småbrukarparet Per-Erik och Kristina bestämmer sig för att köpa en spädgris, en lissgris att föda upp till julbordet. En dramatisk halkolycka ger utdelning och plötsligt har familjen två grisar att ta hand om, Nasse och Frasse. Grisarna är nyfikna och vill prova allt roligt som barnen på gården gör. En våghalsig pulkafärd tar dem ända till månen, där både nya vänner och en raketfärd väntar. Berättarglädje och skrivarlust präglar denna oförglömliga saga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grissagan
  2. +
  3. Surtanten Birgitta och rymdraketskuppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Surtanten Birgitta och rymdraketskuppen av Erika Svernström (inbunden).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grissagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul med en äldre saga som blivit bok

    Philip 8 år:
    Mamma läste Grissagan för mig. Det är en ganska gammal saga men ny bok. Den handlar om Per-Erik och Kristina som ska köpa en gris för att ha till julen. Bilen som har grisarna åker på en isfläck och hamnar i diket. Några grisar rymde. En blev hallt. Per-Erik och Kristina får köpa en som är hallt billigt. Den andra som rymt får de om de hittar den. Barnen letar efter den och hittar den. Grisarna har ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner