Fearless : konsten att leva kreativt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2020-03-20
Upplaga
1
Förlag
Karin Holmström
Originaltitel
Fearless - Konsten att leva kreativt
Medarbetare
Holmström, Karin (form) / Nord, Helena (foto)
Dimensioner
260 x 210 x 17 mm
Vikt
702 g
SAB
Ibz Holmström, Karin
ISBN
9789151944258

Fearless : konsten att leva kreativt

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-03-20
294
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den andra Karin, hon som står framför staffliet, är mer fri och blommar ut. Med slät panna går hon in i färgerna och formerna och känner sig lätt som en fjäder. Henne vill jag ge mer plats till. Hon i snickarbrallor som har nära till sina inre känslor. Jag vill att hon ska få en chans att växa sig större och starkare, andas och utvecklas på ett djupare plan. Den mer grå, vara-alla-till-lags-Karin, vill jag knuffa längre ifrån mig. Jag har kommit till den insikten nu.
Jag ser hur håret på min arm reser sig när jag med skakig hand knackar på chefens vita dörr.

Karin Holmström är heltidskonstnär, tidigare ekonom som efter en sorg sadlade om till att leva ett liv i konsten. Det här hennes personliga berättelse om vägen till att leva kreativt, om den inre resan. Om vad det krävs och vad det ger att våga ge sig hän. Boken innehåller över 60 av hennes mest älskade och populära målningar under en 10 års period. Samlade citat och uttryck från henne själv och andra inspiratörer.
"Du skriver med en innerlig styrka, med snabba personliga meningar. Din konst i ord." recenserat av Anna Sylvan grundare av Mrs Mighetto
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fearless : konsten att leva kreativt
 2. +
 3. Kreativitet och skaparlust : min livsresa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kreativitet och skaparlust : min livsresa av Ragnvi Hyllstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fearless : konsten att leva kreativt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fearless: konsten att leva kreativt.
  Sandra , 15 oktober 2020

  Karin Holmström berättar om vägen till att våga leva ett kreativt liv utanför komfortzonen. Ur en förlust och sorg växer sig en stark passion som uttrycker sig i att vilja skapa. Karin är en heltidsarbetande mamma som brottas med att frigöra tid för att hitta en väg för att hänge sig åt målandet. Mellan penseldragen får vi följa hennes rädsla att inte vara tillräckligt bra för att ställa ut sina målningar - för att i nästa stund förlora sig i ett passionerat skapande i lust och glädje. Hon vä... Läs hela recensionen

 2. Inspiration
  Helena Lilja, 29 september 2020

  Läste boken från pärm till pärm på ett par timmar. Fick dock sån inspiration och skaparlust att jag fick lov att pausa och måla lite mitt i.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Holmström