Den medelålders hämnaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2020-12-01
Upplaga
1
Förlag
Delightful Enterprise
Dimensioner
34 x 155 x 30 mm
Vikt
772 g
SAB
Hc
ISBN
9789151953069
Den medelålders hämnaren (inbunden)

Den medelålders hämnaren

Inbunden Svenska, 2020-12-01
181
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tonårsmamman Lina bor ihop med Sebastian som är svartsjuk, misstänksam, kontrollerande, hotfull, våldsam och han dricker. Hon lyckas ta sig ifrån honom och kämpar för att leva ett liv där han inte kan komma åt henne. Det gemensamma barnet gör att hon så småningom tvingas konfrontera honom, och till slut har han ruinerat allt som hon har försökt bygga upp.
Många år senare träffar hon Lennart, en tillbakadragen man som lever ensam med sina katter. De har ett intensivt dygn tillsammans, och han får ta del av hennes historia. När han återvänt hem är han omtumlad av hennes berättelse, men samtidigt berusad av sin egen upplevelse. Nu ska allt bli annorlunda, nu gäller helt andra förutsättningar! I ett lyckorus gör han under en och samma dag av med stora summor pengar, samtidigt som han vidtar en mängd åtgärder för att gå från existens till Liv.
Allt vänds upp och ned när han får reda på att Sebastian blivit medveten om deras möte och lyckats leta rätt på Lina, för att därefter gå under jorden. När värsta den chocken har dämpats får han av en slump upp ett spår. Vad ska han kunna göra med det?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den medelålders hämnaren
  2. +
  3. Aldrig ensam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aldrig ensam av Lina Arvidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »