Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2020-06-08
Upplaga
2
Förlag
Martin Wentzel förlag
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
435 g
SAB
Dokb,Cnb,Dopb
ISBN
9789151954493
Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar (inbunden)

Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-06-08
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
-Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner och arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?-Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?-Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?-Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?-Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, de hörde ju inte ett enda ont ord emellan oss?-Hur kan det komma sig att vissa människor - och inte andra, mentalt i sin fantasikan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sen bara attrahera till sig allt detta?
Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986.Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv.På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets "nycklar",det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att viskall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential- så som det var tänkt ifrån början.
Du får här och nu möjligheten att följa med på en resa in i ljuset,in i en högre medvetenhet där du själv kan påverka, förändra och skapa ditt liv och dinarelationer på ett sätt som du tidigare inte trodde var möjligt!
Martin Wentzel är terapeut, föreläsare och författare inom känslomässig och andlig utvecklingMed sina insikter ifrån andra sidan har Martin hjälpt 1000-tals människor att förändra sina livoch förverkliga sina drömmar och mål!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar
  2. +
  3. Horisonten finns alltid kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Horisonten finns alltid kvar av Jonna Bornemark (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok!
    Anna-Karin Amilon, 16 september 2020

    Oerhört bra och intressant bok. Den bekräftar det jag alltid känt på mig och "vetat" långt inom mig, och som jag idag har kommit många steg närmre att förstå ju mer jag gått inåt. I den mån det går att förstå såklart. Häftig bok som jag önskar att precis alla läste och tog till sig.

Visa alla 1 recensioner