Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2022-12-21
Upplaga
2
Förlag
Phonomedia
Dimensioner
180 x 120 x 10 mm
Vikt
130 g
SAB
Cgc
ISBN
9789151956138
Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp (häftad)

Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp

Häftad,  Svenska, 2022-12-21
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp Kan levereras innan julafton
Hur kan vi som medmänniskor bidra till att minska någon annan människas ensamhet? Kyrkans besökstjänst vill stimulera till att vi börjar fundera över hur vi var och en kan bidra. Den vill också visa hur ideell tjänst för andra människor, med små medel, kan göra skillnad i deras tillvaro. Genom det arbetet berikas också besökaren. Den glädje det ger att se en annan människa leva upp och förbättra sina möjligheter att hantera sitt liv ökar meningsfullheten i det egna livet.

Bokens syfte är också att berätta om hur besökstjänst i hem och på institution kan fungera på ett respektfullt och lyhört sätt, och ge tips på hur vi kan hantera olika situationer vi kan ställas inför. Vi får möjlighet att fundera över balansen mellan att ge ut till andra och att sätta egna gränser och hur vi själva påverkas i mötena.
Agnete Kinman är präst och läkare med själavårdsutbildning och mångårig erfarenhet av besökstjänst, själavårdande arbete i kyrka och i vård, både som anställd och ideell.

 

Kyrkans besökstjänst: en bok som ger redskap för församlingsmedarbetare att starta, delta och utvärdera arbetet med kyrkans besökstjänst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kyrkans besökstjänst : att förmedla livsmod och hopp
  2. +
  3. Energikalender för själen 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Energikalender för själen 2024 av Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson, Yvonne Frank Månsson (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »