Omställningshandboken : guide till att skapa blomstrande lokala gemenskaper (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
66
Utgivningsdatum
2020-07-02
Förlag
Omställningsnätverket
Översättare
Abigail Sykes
Dimensioner
287 x 200 x 4 mm
Vikt
217 g
SAB
Uh
ISBN
9789151960159
Omställningshandboken : guide till att skapa blomstrande lokala gemenskaper (häftad)

Omställningshandboken : guide till att skapa blomstrande lokala gemenskaper

Häftad, Svenska, 2020-07-02
209
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här guiden ger dig allt du behöver för att komma igång med omställning i ditt lokalsamhälle. Handboken innehåller bland annat olika ingredienser och principer för hållbar omställning och hur ni skapar välmående och inkluderande grupper. Den ger dig också inspiration från omställningsarbete runt om i hela världen, inklusive Sverige. Särskild vikt läggs vid hur ni kan skapa partnerskap med fler än givna vänner, hur ni startar ett omställningsinitiativ och går vidare från att driva enskilda projekt till att bli en långsiktig omställningsgrupp - samt hur ni har kul medan ni gör det.

Omställningshandboken gavs först ut 2016 av Transition Network med titeln "The Essential Guide to doing Transition" och är skriven av bland andra omställningsrörelsens grundare Rob Hopkins, i samarbete med omställningshubbar i olika länder. Under 2019 har den svenska hubben, bestående av Omställningsnätverket och Hela Sverige ska leva, drivit ett projekt för att översätta boken till svenska.

Handboken är utgiven under Creative Commons, vilket innebär att innehållet får spridas fritt och den finns för gratis nedladdning på nätet. Det går även att beställa ett tryckt exemplar till självkostnadspris via Omställningsnätverkets hemsida eller Facebook-sida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omställningshandboken : guide till att skapa blomstrande lokala gemenskaper
  2. +
  3. Bråttom men inte kört : frågor och svar om klimatet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bråttom men inte kört : frågor och svar om klim... av Stefan Edman (storpocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna