Oreklam (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2021-03-17
Upplaga
1
Förlag
The brainy bug
Vikt
390 g
SAB
Qbm
ISBN
9789151979625
Oreklam (häftad)

Oreklam

(1 röst)
Häftad Svenska, 2021-03-17
243
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Visste du att 90% av all reklam som görs knappt betalar sig? Istället för att dra in pengar kostar den pengar. Istället för att alstra energi suger den energi. Det beror främst på tre saker:

För dålig kunskap om hur reklam fungerar. Oklara strategier. Kraftlös kommunikation.

Den här boken tar ett samlat grepp om de två första eftersom de sätter ramarna för den tredje. Boken riktar sig till dig som dagligen fattar beslut om reklam - som strateg, kreatör, beställare eller konsult. Och är tänkt till dig som vill veta exakt vad du gör och varför du gör det. Så du slipper spela roulette med reklaminvesteringarna och se ut som en idiot när saker går snett.

Innehållet bygger på forskning och rön om vad som ligger till grund för reklam som får saker att hända. Reklam som är relevant, emotionell, tydlig och minnesvärd. Reklam som är säkrare och därmed lönsammare.

Reklam som tillhör undantagen.

Oreklam.

Författaren, Per Robert Öhlin, är varumärkesutvecklare och kreatör med snart fyrtio års erfarenhet från reklambranschen. Han har tidigare skrivit en handfull fackböcker i ämnet, bland annat Fuck logic.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Oreklam
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »