Alfasyndromet : om ledarskap och rangordning hos hundar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2021-04-06
Förlag
AH BOOKS Publishing AB
Dimensioner
240 x 170 x 7 mm
Vikt
300 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789151979922
Alfasyndromet : om ledarskap och rangordning hos hundar (häftad)

Alfasyndromet : om ledarskap och rangordning hos hundar

Häftad Svenska, 2021-04-06
162
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
AlfaSyndromet - Om ledarskap och rangordning hos hundar

Anders Hallgren

NY uppdaterad version med många bilder! Anders Hallgren vill med den här boken förmedla en djupare förståelse av ledarskap och rangordning hos hundar, eftersom begreppen ofta är missförstådda och missbrukade. Här klargörs begrepp som dominans, rangordning och status. Vad betyder de egentligen?
Du brister i ditt ledarskap! Låt inte hunden ta över alfarollen! Du måste markera vem som bestämmer! Säkert har du hört folk uttrycka sig på det här sättet, men det stämmer inte, vilket denna bok kommer att visa. Hallgren framhåller att vi ska ta mindre hårt på vår roll som ledare och istället koncentrera oss mer på att bli bra som lärare och tränare, att vi ska byta ledarskap mot "lärarskap" och rangordning mot kamratskap. Den här boken kommer att ändra många hundägares syn på sin hund, vilket hjälper den hundintresserade att bättre förstå sin bästa vän - hunden.
Om författaren:
Anders Hallgren, Psykolog, Fil. Lic. anses vara världens första hundpsykolog och har i över femtio år vigt sitt liv åt att hjälpa hundar och hundägare. Hallgrens banbrytande positiva och mjuka träningsmetoder används idag över hela världen och nya hundpsykologer utbildas med dessa som grund. Han har skrivit över trettio böcker om hundars beteende och träning. Många har översatts till andra språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alfasyndromet : om ledarskap och rangordning hos hundar
  2. +
  3. Drivkraft och motivation : grunden för all hundträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drivkraft och motivation : grunden för all hund... av Anders Hallgren (inbunden).

Köp båda 2 för 341 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Hallgren