Skogen bakom muren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2021-02-19
Förlag
Tistelblomma förlag
ISBN
9789151985534
Skogen bakom muren (e-bok)

Skogen bakom muren (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-19
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Nina har just lämnat sambon Patrik och sin sömngångaraktiga tillvaro i Uppsala. Nu vill hon känna sig levande igen. Hon har flyttat till designern Agnetas och konstnären Leifs villa i Tuvåker och arbetar som deras assistent. Nina känner sig hemma i naturreservatet bakom trädgårdsmuren. Däremot har hon svårt för parets villa, där inomhusluften förblir instängd även när fönstren står på vid gavel. Hon blir förälskad i Sture som bor mitt i naturreservatet. Av en slump blir de två indragna i Leifs och Agnetas otrohetsspel.

Skogen bakom muren är en kort, tät roman. Den genomsyras både av mörk, bisarr humor och allvar. Liv och anti-liv är bokens tema.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skogen bakom muren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bitterljuv roman om liv och antiliv
    Anna E, 19 februari 2021

    Den här boken handlar om Nina som bor i sina arbetsgivares stora gamla jugendvilla. Arbetsgivarna är ett par som består av den excentriske konstnären Leif och designern Agneta. Nina råkar inom kort på Sture, en tillbakadragen man i trettioårsåldern som bor i skogen i närheten.

    En proffsigt skriven roman som höll min uppmärksamhet till sista sidan. Jag kunde inte släppa den. Komiskt och medryckande. Stilen är lättflytande och språket sparsmakat elegant. Det var inget överflödet. Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner