Fritidsskepparen El, elektronik och nätverk ombord (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fritidsskepparens nautiska böcker
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2023-04-24
Upplaga
2
Förlag
Lutra Marin AB
Dimensioner
210 x 210 x 7 mm
Vikt
352 g
SAB
Prcda
ISBN
9789151988634

Fritidsskepparen El, elektronik och nätverk ombord

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-04-24
323
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fritidsskepparen - El, elektronik och nätverk ombord

El, elektronik och nätverk ombord är boken för den som på ett pedagogiskt sätt vill lära sig hur elsystem, elektronisk utrustning och marina nätverk fungerar och samverkar ombord på en fritidsbåt.

Boken beskriver ellära i text och bild på ett grundläggande sätt och beskriver hur du installerar nya komponenter samt förbättrar och felsöker i befintlig utrustning. Även om du inte kommer göra jobbet själv, vägleder boken dig för att välja rätt lösning utifrån dina specifika behov.

Faktaboken innehåller övningsfrågor. För undervisande lärare finns ett lärarmaterial i Powerpoint som beställs direkt av författaren.

Boken är skriven av Jan Sköld som har lång erfarenhet som konstruktör, programmerare och projektledare inom IT området. Jan håller också kurser i ämnet båtelektronik och har praktisk erfarenhet av installationer i fritidsbåtar. Han har även lång erfarenhet av att hålla kurser inom navigation och segling.

I Fritidsskepparens nautiska serie finns även navigationsboken Fritidsskepparen, Fritidsskepparens; VHF/SRC-bok, Radarbok med AIS, Förarbevis för vattenskoter och Hafsorkesterns haverier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fritidsskepparen El, elektronik och nätverk ombord
  2. +
  3. Livet som pågår här : samtal om klimatet och omställningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet som pågår här : samtal om klimatet och om... av Marika Palmér Riviera, Lisa Pelling (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fritidsskepparen El, elektronik och nätverk ombord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt bok!
    -Eric Boström, 21 mars 2024

    En utomordentligt bra bok för den händige fritidsskepparen som vill hänga med i bla litiumbatteriutvecklingen. Lättförståeliga resonemang och bra illustrerat. En bok för varje fritidsskeppare. För mig kom den i exakt rätt ögonblick eftersom jag ska byta till LiFePo4. Suveränt.

Visa alla 1 recensioner