Mörker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2021-05-18
Förlag
Noble Beast
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
134 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789151989129
Mörker (häftad)

Mörker

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-05-18
102
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"18 välskrivna noveller med god stringens och överraskande knorr som sig bör. Halsbrytande bra!"

Antonia vaknar åter igen av att Johan skriker i sömnen, lilla Vilda är ensam i skogen och Ted har gjort något fruktansvärt. Men vad har Johan råkat ut för, ska Vilda hitta tillbaka och är Ted så hemsk som han själv tror?

Mörker är en samling berättelser som undersöker hur människors olika perspektiv och agerande kan få begrepp som ondska, godhet, sanning, verklighet, missförstånd och förstånd att befinna sig på en glidande skala. Berättelser som berör människans mörkare sidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mörker
 2. +
 3. Trinitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trinitet av Yvette Klang (häftad).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mörker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vänta dig överraskningar
  Rafaela , 3 augusti 2022

  Bra skrivna noveller som snabbt fångade mitt intresse. Det bästa är knorren på slutet, klurigt och överraskande. Har inte tröttnat trots 3 läsningar. Rekommenderas.

 2. Härligt absurda noveller
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 9 juli 2021

  Som alltid när det gäller noveller är det vissa som faller en i smaken och andra inte, men det bästa med Yvette Klangs noveller är att det nästan alltid finns en överraskande knorr på slutet. Jag har läst samlingen tre gånger som testläsare och ytterligare en gång till efter det. Vid första läsningen var det spännande då jag anade att det skulle komma en knorr på slutet vilket gjorde att jag hela tiden var oerhört nyfiken på vad som skulle komma. Även om jag har läst novellerna flera gånger t... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Yvette Klang