Brokblodet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vironia Aransdotter (del 1)
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2021-09-18
Förlag
LWL Förlag
Illustratör/Fotograf
Cecilia Larsson
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
477 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789151992310

Brokblodet

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-09-18
258
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vardagen i borgen på slätten slås sönder när soldaten och halvalven Vironia Aransdotter får besök av någon från hennes förflutna. Likt en vind blåser han in med dåliga nyheter och hon får i uppdrag att söka efter en försvunnen person. Någon som stått henne nära. När hon reser till sitt hemland utvecklas snart uppdraget till något mycket större. Det finns ett hot bland skuggorna i alvrikets uråldriga skogar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Brokblodet
 2. +
 3. Dottern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dottern av L W Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 516 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brokblodet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig fantasy!
  Li Nolin, 19 augusti 2022

  Härlig och spännande fantasy med alver! Superfint omslag och en handling som tar dig med storm och ett slut som får dig att gråta och längta efter del 2!

 2. Brokblodet en spännande fantasyroman
  Lars G Hartzell, 14 februari 2022

  Brokblodet är en debutroman av Lisa W. Lindbom. Den är en så kallad fantasyroman som enligt Wikipedia är "en kulturell genre där en avvikande verklighet, till exempel magi eller andra övernaturliga företeelser spelar en viktig roll." En viktig del av denna genre är att den utspelar sig i en fantasivärld där inte bara verklighetens människor, djur och natur förekommer utan även andra människoliknande varelser som alver, halvalver, svartalver och andra fantasifigurer spelar med i dramat. Handli... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av L W Lindblom

 • Dottern

  L W Lindblom

  Efter att Mauras fosterföräldrar dött i en olycka, lever hon i en vardag som inte känns som hennes egen. Ända tills hon ställs inför ett val. En dag avslöjas namnet på hennes födelsemor. Hon måste välja mellan att stanna i tryggheten i Centralberg...