En beundrad outsider - en biografi om Johnny Takter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-12
Upplaga
1
Förlag
Perfect Imperfection Advisory i Värmland
SAB
Lz
ISBN
9789151993201
En beundrad outsider - en biografi om Johnny Takter (häftad)

En beundrad outsider - en biografi om Johnny Takter

Häftad Svenska, 2021-05-12
301
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
"Men så händer något. Som ruckar på allt. Det sker ungefär i det ögonblick då jag hoppar upp i sulkyn bakom Enough Talk. Det hela är oundvikligt. Även om jag försöker kämpa emot, så kan jag likväl inte lura mig själv. När jag sätter mig upp bakom hästen, och via stallutfarten kör ut på Solvallas bana och rullar ut i bakvarv på den bortre långsidan. Så känner jag det. Ganska snart. Jag gillar honom inte". Och snart var drömmen - drömmen om Elitloppet - över för den här gången också. Eller?

En beundrad outsider är Johnny Takters självbiografi och egna berättelse, nerskriven av frilansjournalisten och författaren Henrik Ingvarsson. Johnny skildrar i denna bok sin långa och framgångsrika sportsliga karriär, allt från de första skogsturerna bakom stor häst som nioåring, ensam genom de mörka grusvägarna mellan travbanan i Mantorp och stallet några kilometer därifrån; till tiden på Jägersro, om att som väldigt ung bli champion - och den ständiga jakten efter drömmarnas dröm. Och samtidigt: lika mycket livet vid sidan av, händelsen på Öland som skulle forma honom för lång tid framöver, pappa Bo Williams olycka, eller hur det nu var med den saken, och den dramatiska privata tiden i början av 2000-talet. Ett sällsynt händelserikt och känslosamt liv, som existerat mitt i det idrottsliga strålkastarljuset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En beundrad outsider - en biografi om Johnny Takter
 2. +
 3. Spela för livet - Peps Persson en skånsk speleman

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spela för livet - Peps Persson en skånsk speleman av Göran Holmquist (inbunden).

Köp båda 2 för 545 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Det enda jag hör i mitt huvud är ett lockrop från himlen

  Henrik Ingvarsson

  «Det enda jag hör i mitt huvud är ett lockrop från himlen» är en berättelse om Oskar, som växer upp i Karlshamn på sjuttio- och åttiotalen. Vi får följa honom genom skolåren i småstadens trygghet. Oskar och hans kompisar spelar in blandband från r...