Virus 7 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Virus (del 7)
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Storytel Publishing
Medarbetare
Images, Arcangel (foto)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
399 g
SAB
Hc
ISBN
9789152134153

Virus 7

Häftad,  Svenska, 2021-06-30
249
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Slutstriden är här. Iris, Amanda, Dano, Risten och de andra överlevarna måste inte bara rädda sig själva från viruset, utan också från dem som vill använda farsoten som ett vapen.

I Kiruna tvingas Risten och hennes få bundsförvanter till en desperat kamp mot klockan - lyckas de inte avslöja Skyddsgardets ondskefulla plan inom loppet av timmar är allt förlorat.

Samtidigt i Stockholm har Amanda sett ett fraktflygplan kraschlanda i stormen. Hon inser att lasten består av något lika delar värdefullt som fasansfullt.

På Skansen måste Iris och Dano få kontakt med Kiruna, men Skyddsgardet stör fortfarande ut deras radiosändningar. Var sitter störningssändaren? Svaret tvingar Iris tillbaka till tiden före utbrottet.

Virus är en tät historia om några människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Daniel Åberg är journalist och författare till två av Storytels succéserier, Virus och Nära gränsen. Efter många år i Stockholm är Daniel numera bosatt med sin familj i Vittangi, öster om Kiruna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Virus 7
  2. +
  3. Virus 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virus 6 av Daniel Åberg (häftad).

Köp båda 2 för 471 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Åberg