Till Jacobs försvar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-12
Förlag
Storyside
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789152148389
Till Jacobs försvar (e-bok)

Till Jacobs försvar E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur väl känner du egentligen ditt eget barn?

Andy Barber är en medelålders och respekterad medborgare som lever ett vanligt familjeliv i det lugna förortssamhället Newton utanför Boston. Men när en tonårspojke hittas knivhuggen till döds i en skogsdunge intill skolan slås förortsidyllen sönder.

Barber arbetar som biträdande åklagare och är van att handskas med mord och dess efterföljder. Hans fjortonårige son Jacob var skolkamrat med den mördade och Barber är angelägen om att snabbt få gärningsmannen gripen och dömd. Men snart läcker det fram bevis som tycks binda Jacob vid brottet och med ens ställs Andy inför en helt annan utmaning: att hindra att hans son blir dömd för mordet.

Hos Andy väcks varenda föräldrainstinkt och han gör vad han kan för att skydda pojken. Jacob säger att han är oskyldig, och Andy tror honom. Det måste han göra. Han är pojkens far. Men besvärande fakta och chockerande avslöjanden kryper fram.

När dramat kulminerar blir Andy och hans hustru Laurie tvungna att ställa sig varje förälders svåraste fråga: hur väl känner du egentligen ditt eget barn? Och hur långt är du beredd att gå för att rädda det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till Jacobs försvar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra bok
  bonadea, 23 januari 2022

  En bok som fångar direkt. Den väcker tankar och passar perfekt för bokcirklar

  Handling & Tema : 5/5
  Karaktärerna: 5/5
  Miljöbeskrivning: 4/5
  Språk och berättarkonst:5/5

  5/5 i betyg

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av William Landay