Lotta Hintsa ? Elämäni vuoret (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (214.8 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Laura Arffman, Lotta Hintsa
Utgivningsdatum
2021-12-17
Förlag
Storyside
ISBN
9789152166802
Lotta Hintsa ? Elämäni vuoret (ljudbok)

Lotta Hintsa ? Elämäni vuoret Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-12-17
89
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lotta Hintsan jännittävä ja puhutteleva tositarina osoittaa, että huipun saavuttamista tärkeämpää on kaikki, mikä tapahtuu matkalla huipulle.

Lotta Hintsa lähti kesällä 2021 Pakistaniin kiipeilymatkalle, jonka kohteena oli kaksi maailman neljästätoista yli 8000 metriä korkeasta vuoresta. Onnistuessaan tämä tarkoittaisi ensimmäistä alppityylistä nousua G2-vuoren French Routella.

Huiputusyritysten odottamattomia käänteitä ja hengenvaarallisia tilanteita kuvaava äänikirja on tosielämän jännityskertomus. Lotta Hintsa myös kuvaa kirjassa avoimesti ja suorapuheisesti elämänvaiheita, jotka ovat johtaneet hänet tähän hetkeen, kasitonnisten rinteille ääriolosuhteisiin. Miksi Lotta kiipeää? Millaisia fyysisiä ja henkisiä vaatimuksia kasitonnisen valloittaminen asettaa? Miten jatkuvassa hengenvaarassa oleminen vaikuttaa ihmissuhteisiin?

Ainutlaatuinen äänikirja pitää sisällään myös otteita Lotan vuorenrinteillä itse äänittämästä audiopäiväkirjasta. Vangitseva kuunteluelämys vie kuulijan kokemaan retkikunnan jännittävät vaiheet hetki hetkeltä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Mona-Liisa

    Laura Arffman

    Monilahjakkaan maastohiihtäjän tunteikas elämäkerta kertoo, millainen oli ihminen menestyksen ja julkisuuskuvan takana. Mona-Liisa Nousiainen eli ihmeellisen elämän: Hiihdon nuorten moninkertainen maailmanmestari eteni huipulle aikuisten maailmanc...