Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2012-01-09
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 190 x 10 mm
Vikt
390 g
SAB
uTa
ISBN
9789152308851

Matte Direkt Borgen Grundbok 4B Ny upplaga

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2012-01-09
210
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel är anpassad till läroplanen Lgr11 och finns tillgänglig för kompletteringsköp under en begränsad tid. Det finns en ny läromedelsserie som följer Lgr22.

MatteBorgen 4-6 är nu reviderad och anpassad till Lgr 11. Allt som tidigare uppskattas finns kvar: den enkla och tydliga strukturen, möjligheten att låta eleven arbeta utifrån sin nivå samt alla inspirerande teman. Innehållet har flyttats om och förändrats utifrån den nya kursplanen. Läs mer om de olika böckernas innehåll på hemsidan www.sanomautbildning.se. Nyheter är bland annat att det i varje kapitel introduceras matteord och att miniräknaruppgifterna ligger integrerade i kapitlet. Den tydliga layouten med genomgångsrutor finns kvar, men i ny och modern form. Serien består av två elevböcker per år, en för höstterminen och en för vårterminen. Till varje bok finns en lärarhandledning med metodiska tips, arbetsblad och prov. Dessutom finns det läxböcker, träningshäften och fördjupningsböcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matte Direkt Borgen Grundbok 4B Ny upplaga
  2. +
  3. Favorit matematik 3A Elevpaket - Tryckt bok  + Digital elevlicens 12 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik 3A Elevpaket - Tryckt bok + ... av Jaana Karppinen, Jaana Ronkainen-Salminen, Päivi Kiviluoma, Päivi Kiviluoma, Timo Urpiola (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna