Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2011-08-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 15 mm
Vikt
780 g
SAB
Ta
ISBN
9789152309247

Matematik Origo 1b

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-08-15
620
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo för b-spåret och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga. Till varje elevbok hör ett gediget lärarstöd i form av en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 1b
 2. +
 3. Matematik Origo 3b

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik Origo 3b av Attila Szabo, Niclas Larson, Gunilla Viklund, Daniel Dufåker, Mikael Marklund (häftad).

Köp båda 2 för 1237 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matematik Origo 1b. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lärobok i matematik för gymnasiet åk 1
  hubert sandberg, 11 december 2017

  Jag har en sonson som börjat i åk 1 gymnasiet HT 2017.
  Han har denna bok i skolan. Då och då vill han konsultera mig vid lösning av matematikproblem och då underlättar det om jag har samma bok när han ringer mig.

  Frågorna är alltså inte relevanta i denna situation. Valet av lärobok har jag inte gjort utan ämneskonferensens matematiklärare. Betyget jag satt gäller alltså boken, som är oändligt mycket bättre än den jag fordomdags inhämtade mina mastematikkunskaper i.
  Hubert Sandberg

Visa alla 1 recensioner