Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
328 g
ISBN
9789152309292

Diskriminering på arbetsplatsen - en handbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-03-06

Slutsåld

Diskriminering på arbetsplatsen tar på ett enkelt och begripligt sätt upp de regler och frågeställningar som gäller för arbetslivet gällande diskriminering. Vad ska en arbetsgivare tänka på för att undvika att diskriminera vid en rekrytering? Vilka krav ställs på aktiva åtgärder på arbetsplatsen? Vad är det för skillnad på diskriminering, mobbning och trakasserier? I slutet av boken återfinns användbara checklistor, hänvisningar till domstolspraxis samt relevant lagstiftning på området. Författare: Advokaterna Stefan Flemström och Martina Slorach.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Diskriminering på arbetsplatsen - en handbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig och enkel att förstå
  Sara A, 15 november 2016

  En bra bok som är tydlig och lättläst. Mycket bra layout och struktur i boken. Kurslitteratur är ofta tråkig och stel - men inte den här boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Rätt Arbetsrätt 2023

  Louise Ideström D'Oliwa, Stefan Flemström

  Rätt Arbetsrätt 2023 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen. Ett flertal uppdaterade mallar och exempel ger dig en god grund att stå på i arbetsrättsliga frågor. Blan...

 • Rätt Arbetsrätt 2024

  Stefan Flemström, Louise D'Oliwa

  För att kunna fatta rätt beslut i olika situationer på arbetsplatsen är det viktigt att känna till de arbetsrättsliga reglerna. Det gäller både arbetstagare, arbetsgivare och fackliga organisationer. Rätt Arbetsrätt förklarar arbetsrättsliga begre...