Matematik Origo 2c (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2012-01-13
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 195 x 11 mm
Vikt
480 g
SAB
Ta
ISBN
9789152309704

Matematik Origo 2c

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-01-13
569
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo för c-spåret och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 2c
 2. +
 3. Impuls Fysik 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Impuls Fysik 1 av Lars Fraenkel, Daniel Gottfridsson, Ulf Jonasson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1418 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik Origo 2c. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa matematikboken på gymnasienivå
  puckie, 13 januari 2016

  Origo C (dvs. den som används på naturvetenskapliga linjen) är definitivt den bästa matematikboken på gymnasienivå, därför... köp inget annat än Origo C ;-)

  Mitt omdöme grundar sig på mina matematikstudier på universitetsnivå ;-)

 2. Här verkar det som om man har satsat på att göra allt...
  Jill, 13 maj 2013

  Här verkar det som om man har satsat på att göra allt så svårt som möjligt. Fördelen är ju att om man tar sig igenom boken så klarar man de nationella provet!

Visa alla 2 recensioner