Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2013-09-25
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
245 x 173 x 14 mm
Vikt
455 g
ISBN
9789152315170
Hemsjukvård (E Levy) (häftad)

Hemsjukvård (E Levy)

(9 röster)
Häftad Svenska, 2013-09-25
489
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hemsjukvård beskriver vård- och omsorgspersonalens roll och arbetsuppgifter och samarbetet med övriga personalkategorier. Områden som speciellt betonas i boken är etik, bemötande och förmåga att kommunicera med patienter och kollegor. Dessa aspekter är särskilt viktiga inom hemsjukvården och löper därför som en röd tråd genom hela boken. I boken beskrivs hur hemsjukvårdens olika vårdformer ökar och står under ständig utveckling. Organisatoriska reformer, den medicintekniska utvecklingen och kompetensutveckling för vård- och omsorgspersonalen medför att allt fler behandlingsmetoder och även omvårdnad kan genomföras utanför sjukhuset med bibehållen patientsäkerhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemsjukvård (E Levy)
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 938 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Levy

  • Hemsjukvård

    Elisabeth Levy

    Hemsjukvård beskriver vård- och omsorgspersonalens roll och arbetsuppgifter och samarbetet med övriga personalkategorier. Boken beskriver också hur organisatoriska reformer, den medicintekniska utvecklingen liksom kompetensutveckling för personale...