Matematik Origo 3c (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2012-08-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
255 x 195 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Ta
ISBN
9789152317228
Matematik Origo 3c (häftad)

Matematik Origo 3c

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-08-06
626
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo för c-spåret och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Matematik Origo är en komplett serie matematikböcker för de studieförberedande programmen som gör det lätt att arbeta med problemlösning, resonemang och förståelse. Matematik Origo består i varje kurs av tre komponenter: en Elevbok, en Lärarguide och kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. Matematik Origo har en tydlig struktur och ett stort matematikinnehåll. Genomtänkta och realistiska uppgifter utmanar eleven till fördjupad matematisk förståelse och ger eleven möjlighet att utveckla olika matematiska förmågor. Stor vikt läggs vid problemlösning och matematiska resonemang. Varje kapitel inleds med aktuellt centralt innehåll och tydliga målbeskrivningar. Kapitlet avslutas med ett test. Stort utrymme lämnas till förklaringar av matematiken. Teori och exempel är skrivna så att eleven lätt kan följa med i framställningen. Boken innehåller varierade uppgifter på tre nivåer med problemlösning för alla. I slutet av varje kapitel möter eleven större uppgifter som sätter matematiken i ett sammanhang och utmanar elevernas resonemangs-, begrepps- och relevansförmåga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matematik Origo 3c
 2. +
 3. Svenska impulser 2, 3:e upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svenska impulser 2, 3:e upplagan av Carl-Johan Markstedt, Sven Eriksson (häftad).

Köp båda 2 för 1214 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matematik Origo 3c. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Medelmåttig
  Carina, 14 januari 2017

  Änvänts till tekniskt basår. Men tycker inte att det är bra förklaringar på exemplen, utan har mest fått kolla på videos och hemsidor för att förstå mig på matte 3c. (Om man inte precis läst matte 2c kan det bli tufft)Men räkne uppgifterna är på en bra nivå när man väl förstått exemplen.

 2. Bästa matematikboken på gymnasienivå
  puckie, 13 januari 2016

  Origo C (dvs. den som används på naturvetenskapliga linjen) är definitivt den bästa matematikboken på gymnasienivå, därför... köp inget annat än Origo C ;-)

  Mitt omdöme grundar sig på mina matematikstudier på universitetsnivå ;-)

Visa alla 2 recensioner