Matematik Origo 2c Lärarguide (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-12-17
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
250 x 197 x 20 mm
Vikt
786 g
SAB
Ta
ISBN
9789152317242

Matematik Origo 2c Lärarguide

Häftad,  Svenska, 2014-12-17
1091
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna titel tillhör en utgående upplaga av Matematik Origo för c-spåret och kan köpas för komplettering under en begränsad tid. Den nya upplagan hittar du här .

Till varje Elevbok i Matematik Origo-serien hör en Lärarguide. Det är ett unikt lärarmaterial uppbyggt kring varje uppslag i elevboken. Här hittar du tips, kommentarer och lösningar som gör din vardag enklare. I Lärarguiden hittar du bland annat 1) Författarnas kommentarer till teoritexter, exempel och uppgifter 2) Extra exempel 3) Resonemangs- och problemlösningsuppgifter 4) Kommentarer kring kritiska punkter i lärandet 5) Historiska utvikningar 6) Fullständiga lösningar till alla bokens uppgifter 7) Fördjupad information. Ta del av mängder av tips till din undervisning! Vi ger förslag på inledande problem, problemlösningsuppgifter, historiska utvikningar och matematiska fördjupningar. I varje avsnitt finns kommentarer till uppgifterna. De hjälper dig att förstå de utmaningar som eleverna kommer att ställas inför. I varje avsnitt finns ytterligare exempel att gå igenom med eleverna. Läs författarnas egna kommentarer till teoritexter och exempel. I Lärarguiden finner du även definitioner och kommentarer till de viktigaste begreppen i varje avsnitt. I rutorna "Att tänka på" diskuterar vi kritiska punkter i lärandet och ger tips på hur du kan möta elever som tycker att matematik är svårt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matematik Origo 2c Lärarguide
  2. +
  3. Matematik Origo 3c

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik Origo 3c av Attila Szabo, Niclas Larson, Daniel Dufåker, Roger Fermsjö (häftad).

Köp båda 2 för 1649 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna